Concurenţă mare pentru posturile de profesor în judeţul Iaşi. Vezi calendarul examenului de titularizare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

1.629 de persoane se vor „lupta" pentru unul din cele 167 de posturi titularizabile scoase la concurs în şcolile din judeţul Iaşi. Cea mai mare concurenţă, 25 de candidaţi pe un post, se înregistrează la educaţie fizică şi sport.

În ciuda salariilor mici din învăţământ, la examenul de titularizare din acest an se va duce o luptă strânsă între candidaţi.

Înscrişi sunt 1.629 de candidaţi, dintre care 1.026 sunt pentru mediul urban, iar 603 pentru rural.

Posturi titularizabile sunt însă doar 167, dintre care 63 sunt în mediul urban.

FOTO Rezultate la titularizare 2011 în Iaşi. Candidat cu 10: „Meseria asta nu o faci pentru bani, salariul este jignitor!“ UPDATE

UPDATE Candidat la titularizare în Iaşi: „Mă tem că se vor răzbuna pe noi, viitorii profesori, pentru rezultatele dezastruoase de la Bac“ FOTOGALERIE

Ceva mai multe, 900 de posturi, sunt netitularizabile.

Cea mai mare concurenţă se înregistrează la educaţie fizică şi sport, cu 25 de candidaşi înscrişi pe un singur post, urmat de geografie cu 24 de candidaţi pe post, biologie cu 16 candidaţi pe un post şi istorie cu 18 candidaţi pe 2 posturi.

Iaşi: Zece candidaţi pe un loc pentru examenul de titularizare

Universitatea „Cuza“, în topul celor mai slabe rezultate la titularizare. Vezi aici explicaţia rectorului

 „Numărul mic de posturi demonstrează că oamenii nu pleacă din sistem, iar numărul mare de candidaţi înscrişi arată că mulţi optează pentru un loc de muncă sigur", explică profesorul Camelia Gavrilă, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

Calendarul examenuluide  titularizare:

2 august - desfășurarea probei scrise

10 august - afișarea rezultatelor finale

13 august - repartizarea în ședință publică la nivelul centrului de concurs a candidaților care au obținut cel puțin 7 pentru angajare pe perioadă nedeterminată (pe posturi titularizabile)

16 august - repartizarea în ședință publică, la nivelul centrului de concurs a candidaților care au obținut cel puțin media 5 la concursul din august 2012 în vederea angajării pe perioadă determinată.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite