Iaşi: Zece candidaţi pe un loc pentru examenul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Peste 1.900 de persoane vor să ocupe unul din cele 183 de posturi titularizabile, scoase la concurs în unităţile şcolare din judeţ. Examenul scris la titularizare va fi susţinut pe 13 iulie, iar proba oralăse desfăşoară între 8 iulie şi 11 iulie.

Iaşi: Peste 2.000 de ieşeni vor afla ce notă au obţinut la titularizare

Astfel, 206 candidaţi vor susţine examenul pentru posturi de educator, 173 pentru învăţător, alte 173 de persoane s-au înscris pentru posturile la discipline tehnice, 105 la învăţământ special şi 1.260 pentru obiectele de cultură.

 „Este foarte importanta  validarea fişei de înscriere de către candidat, în intervalul 4-6 iulie, conform unui grafic care va fi afişat în timp util. Neprezentarea la validare atrage anularea înscrierii la concurs", a spus Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Iaşi: Un sfert din candidaţii la titularizare au depus contestaţii

Inspectoratul Şcolar Judeţean scoate la concurs 1.616 locuri, din care 183 sunt titularizabile, respectiv 72 din mediul urban şi restul din mediul rural. Din posturile netitularizabile, 671 de posturi sunt scoase la concurs în mediul rural, iar 762 sunt în mediul rural.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite