Aflaţi cum vor circula mijloacele de transport în comun în zilele de Paşte la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Regiei de Transport Public au redus numărul tramvaielor, microbuzelor şi autobuzelor scoase la stradă.

În prima zi de Paşte, pe 24 aprilie, mijloacele de transport nu vor mai circula până la Carrefour ERA şi vor întoarce la rondul din Canta sau cel din Păcurari. Aceste curse vor fi reluate luni, 25 aprilie, după ora 9.00.

Duminică, numărul mijloacelor de transport public scoase la stradă vor fi reduse în medie cu 2 pe fiecare traseu.Acestea nu vor circula la ore modificate, ci în acelaşi interval orar, între orele 5.00 şi 22.30.

Iaşi: Călătorii, duşi în eroare de hărţile de trafic montate în staţiile de autobuz (GALERIE FOTO)

Alertă maximă la Iaşi cu sute de poliţişti şi jandarmi

Cele mai multe tramvaie, în număr de opt, vor opera pe traseul 3 Dancu-Gară, urmat de traseele 11 Dacia-Tătăraşi Nord. Câte cinci tramvaie vor deservi traseele 1, 5, 6 şi 13, iar alte patru vor opera pe traseul 7. Cele mai puţine tramvaie, în număr de trei, vor fi pe traseul 2.

Iaşi: Staţiile RATP de 16.000 de euro au ajuns WC public

Vezi aici care sunt spitalele de gardă din timpul Sărbătorilor

Tonetele cu bilete vor avea program de weekend.

Funcţionarii din Consiliul Judeţean, Prefectură, Primărie, CET, RATP şi celelalte insitutuţii subordonate Primăriei nu vor lucra în zilele de sâmbătă, duminică şi luni. „Va fi asigurată permanenţa la toate regiile CET, RATP şi Termoservice. Sunt echipe consemnate la domiciliu şi la birou pentru intervenţii“, a spus primarul Gheorghe Nichita.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite