Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul legist Dan Mărculescu aşteaptă rezultatele analizellor pentru a stabili dacă Bogdan Bălaşa, tânărul care a provocat accidentul din centrul Hunedoarei consumase alcool înainte de a se urca la volan. Un prim-verdict al legiştilor este că Bogdan Bălaşa a murit instantaneu în urma unei fracturi cervicale.

UPDATE A doua victimă a accidentului din centrul Hunedoarei: un tânăr de 19 ani, decedat la spital

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Sorin Ciorbă, tănărul în vârstă de 18 ani aflat pe bancheta din spate a maşinii implicate în accidentul de marţi seara din centrul Hunedoarei, se află în stare stabilă.

FOTO: Adolescentul a fost singurul pasager care a scăpat cu viaţă, în urma accidentului.

image

Potrivit directorului spitalului municipal Hunedoara, doctorul Bende Barna starea de sănătate a tânărului s-a amelioriat în cursul nopţii trecute. ”Astăzi urmează să-l supunem unor noi investigaţii. Pacientul are multilpe traumatisme şi trebuie supravegheat în permanenţă”, a declarat Barna.

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

Medicul legist Dan Mărculescu a declarat pentru Adevărul de Seară că Bogdan Bălaşa, conducătorul Renault-ului a murit instantaneu în urma unei fracturi cervicale.

“Aşteptăm finalizarea rezultatelor analizelor de sânge pentru a stabili dacă şoferul a consumat alcool înainte de accident”, a declarat Mărculescu. Acesta a mai adăugat că Iancu Gabor, pasagerul aflat pe locul din dreapta şoferului, a murit în urma leziunilor interne desoebit de grave.

“Cred că maşina a avut viteză foarte mare. Astfel nu-mi pot explica gravitatea rănilor”, a adăugat Mărculescu.

CLICK PE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

image

Între timp, poliţiştii continuă ancheta pentru a afla cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.

Marţi seara, Bogdan Bălaşa, în vârstă de 24 de ani, şi prietenul său, Iancu Gabor, de 19 ani, şi-au pierdut viaţa în accidentul de circulaţie, chiar în faţa Spitalului Municipal Hunedoara.

Cu volumul muzicii la maximum şi cu 130 de kilometri la oră, Bogdan Bălaşa a pierdut controlul maşinii, a derapat într-o curbă şi s-a izbit violent de un stâlp de iluminat.

Şoferul a decedat pe loc, iar Iancu Gabor, la spital. Al treilea pasager, Vasile Sorin Ciorbă, de 18 ani, a fost rănit grav.

Echipajele Descarcerării s-au chinuit zeci de minute să scoată victimele dintre fiarele maşinii zdrobite de stâlp.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite