A doua victimă a accidentului din Hunedoara, un tânăr de 19 ani, a decedat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iancu Gabor, în vârstă de 19 ani, a murit în cursul nopţii trecute la spitalul din Hunedoara, după ce a fost adus de paramedicii SMURD în comă de gradul patru. Timp de aproape o oră, echipajele de descarcerare au lucrat la scoaterea tânărului dintre fiarele maşinii distruse în impactul cu un stâlp.

CITEŞTE ŞI: Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

Accidentul teribil de aseară, produs pe Strada Victoriei, chiar în faţa Spitalului municipal „Dr. Alexandru Simionescu” s-a soldat cu trei victime. Doi tineri au decedat şi un altul a fost internat cu mai multe fracturi şi traumatisme, după ce autoturismul cu care circulau a intrat într-un stâlp de iluminat.
„Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care tânărul şofer a circulat”, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Bogdan Bălaşa, în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul maşinii, a murit la scurt timp după ce scăpase Renaultul de sub control. Iancu Gabor, de 19 ani, a decedat la spital, unde fusese adus de paramedici.

image

CLICK PE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

image

Vasile Ciorbă, de 18 ani, a fost singurul pasager al maşinii care a scăpat cu viaţă. El se află internat la spitalul din Hunedoara, cu multiple fracturi şi traumatisme. Surse judiciare susţin că tânărul Bălaşa circula cu 130 de kilometri la oră, prin oraş.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite