O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenul Intercity Arad-Bucureşti a surprins pe calea ferată un automobil pe trecerea de nivel rutier de la Halta Simeria Veche. Bărbatul şi femeia aflaţi în maşină au murit pe loc. Automobilul a fost târât peste 150 de metri de la locul impactului

Evenimentul feroviar s-a produs în jurul orei 12.00, în Halta Simeria Veche.  

"Am auzit o bubuitură  puternică, după care garnitura a început să frâneze brusc cu un scâşnet metalic", spune Ioan Bărar, călător în tren.

După impact maşina a fost târâtă pe calea ferată circa 150 de metri. Pe tot acest traseu se găseau împrăştiate  piese şi componente din automobilul care, practic,  s-a dezintegrat. Constantin Vasile Beca, de 41 de ani din satul Tâmpa, aflat la volanul maşinii şi Brânduşa Bogdan, de 29 de ani, din Pricaz, pasageră în automobil, au murit instantaneu. Femeia era cunoscută în zonă ca furnizoare de servicii erotice. Din cauza distrugerii aproape totale a automobilului, pentru extragerea celor două cadavre o echipă de descarcere de la SMURD Deva a lucrat  mai bine de două ore.

 Conform celor declarate de comisarul-şef Dan Micu, şeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Hunedoara, din primele cercetări rezultă că şoferul maşinii, un Volkswagen Golf, nu a oprit la semnalele sonore care în momentul impactului avertizau privitor la iminenta trecere a trenului.

image

Criminaliştii iau probe de la faţa locului

Traficul feroviar deviat pe o singură linie

Potrivit lui David Munteanu, revizor zonal CFR, timp de trei ore, traficul feroviar a fost dirijat pe o singură linie între Simeria Veche şi Simeria, astfel încât nu s-au produs întârzieri ale trenurilor din cauza accidentului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite