Viaţa dublă a directorului APIA, Marian Mihalache, acuzat de crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Mihalache a fost diagnosticat cu varicelă
Marian Mihalache a fost diagnosticat cu varicelă

Marian Mihalache a devenit amantul Loredanei Pricăjan după ce s-a însurat. Divorţat de a doua soţie cu şase luni în urmă, Marian Mihalache nu a suportat refuzul amantei de a se întoarce cu el în ţară.

CITEŞTE ŞI:

Directorul ucigaş a divorţat „din lipsă de sentimente”

Cazul "Directorului criminal": Cunoscuţii l-au ştiut pe Marian Mihalache ca "un băiat de treabă"

Directorul APIA, Marian Mihalache, suspect de crimă pasională, nu a fost audiat

EXCLUSIV Povestea tinerei ucisă în Dublin de directorul APIA Hunedoara

Director la APIA Hunedoara suspect de crimă în Irlanda

Cazul "Directorul ucigaş": Marian Mihalache acuzat oficial de crimă

Cazul directorului adjunct al APIA Hunedoara Marian Mihalache, suspectul principal în uciderea amantei sale Loredana Pricăjan, ascunde întâmplări care trădează o personalitate cu multe părţi întunecate. Bărbatul s-a căsătorit a doua oară în urmă cu 19 ani cu medicul pediatru Angela Marian, căsătorie din care a rezultat un băiat.

Din declaraţiile mamei hunedorencei ucise la Dublin, care a spus că Marian Mihalache a început să le viziteze casa în urmă cu 15 ani, rezultă că directorul coordonator adjunct la APIA Hunedoara a trăit o viaţă dublă până în luna august a anului trecut. Potrivit informaţiilor existente la Judecătoria Deva, instanţa declară desfăcută căsătoria dintre Angela Marian şi Mihalache Marian „din vina ambilor soţi” la data de 24 august 2009. Acţiunea de divorţ a fost iniţiată de soţ. Prima înfăţişare în procesul de partaj judiciar a avut loc în data de 17 decembrie 2009. Din cauză că reclamantul Marian Mihalache nu a timbrat acţiunea cu 4.071 de lei şi nu a plătit nici  taxa judiciară de timbru, şedinţa  a fost amânată pentru data de 22 februarie 2010.

Din momentul pronunţării divorţului, spun apropiaţi ai lui Mihalache, acesta a făcut numeroase drumuri la Dublin pentru a relua relaţia cu iubita sa. Potrivit declaraţiei unor martori, citaţi de presa irlandeză, cearta ce s-a auzit în noaptea dinaintea crimei în camera de hotel în care se aflau cei doi confirmă ipoteza unui refuz din partea femeii de a se întoarce în ţară lucru, care a costat-o viaţa.

Un personaj darnic

Cunoscuţii lui Marian Mihalache vorbesc despre un om sociabil, prietenos şi foarte galant. Oamenii din satul natal al fetei, Vaidei, îşi amintesc de vizitele domnului director care nu venea niciodată cu mâna goală. „Dacă te vedea pe stradă şi te ştia oprea maşina şi se oferea să te conducă”, spune o femeie din anturajul suspectului de crimă.

Veronica Borungel, şefa lui Marian Mihalache de la APIA Hunedoara, îl descrie pe acesta ca pe un coleg model, care ştie să conducă o instituţie, deschis şi jovial. Mirela Paraschiv, subalterna lui Mihalache de la APIA, spune că este şocată de gestul şefului ei pe care l-a considerat întotdeauna echilibrat. „Un om normal”, declară pentru ADS, Mirela Paraschiv.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite