VIDEO Experiment IT în coteţul găinilor: cum a aflat un "ţăran" dacă un laptop poate crăpa dintr-o lovitură cu toporul de tăiat lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deveanul Alin Toma este autorul unui experiment demn de emisiunea „MythBusters”, difuzată pe Discovery Channel, unde un grup de cercetători încearcă să demonteze prejudecăţile, prin experimente ştiinţifice amuzante. Deveanul a vrut să afle ce se întâmplă atunci când laptopul este lovit cu un topor de tăiat lemne.

Deveanul „Tomiţă”, după cum îi spun prietenii, şi-a ales ca loc de derulare al experimentului „IT” coteţul găinilor din gospodăria bunicii sale, Maria. Nu a fost prea inspirat, pentru că la finalul acţiunii înregistrate şi postate apoi pe Internet a reuşit să şocheze atât păsările din îngrăditură, cât şi pe bunica sa, femeia fiind foarte nemulţumită că tânărul i-ar fi stricat toporul.

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de kilometri la oră pe lângă maşina Poliţiei

Hunedoara: EXCLUSIV Pozele din puşcărie fac furori pe Internet

FOTO: Distracţie de „generaţia messenger”: şedinţe foto după moda piţipoancelor sau pe mormintele din Hunedoara

Cocalarii şi piţipoancele „made în Hunedoara” îşi dau întâlnire pe paginile de socializare

„Iată ce aş face eu, dacă aş fi copil de bani gata”, ne arată tânărul, ţinând în braţe un laptop de ultimă generaţie. Aşează gadgetul pe o buturugă, îşi ia avânt cu un topor de tăiat lemne şi îl străpunge că ascuţişul armei.

Laptopul crapă în două, în timp ce găinile fug care încotro. Bunica tânărului îşi face apariţia aducând cu ea o ploaie de reproşuri. ”Eşti nebun, măi Aline. Nu strica tu toporul, că eu nu am pilă să dau pe el. Toporul nu-i de tăiat de-astea, e pentru tăiat lemne”, se plânge femeia, arătând urmele lăsate de impact pe tăişul instrumentului.

VIDEO Şmecher de Hunedoara, fără permis, scos din maşină cu sprayul lacrimogen şi încătuşat pe trecerea de pietoni

VIDEO Cum se distrează şoferii hunedoreni pe drumurile înzăpezite: fac drifturi cu maşinile

Videoclipul postat de devean pe Internet a strâns aproape 150.000 de vizionări. Laptopul făcut bucăţi fusese unul de jucărie, chiar dacă în primele imagini, tânărul a prezentat un notebook performant.

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite