FOTO: Distracţie de „generaţia messenger”: şedinţe foto după moda piţipoancelor sau pe mormintele din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedorenii se dau în spectacol pe paginile de socializare.
Hunedorenii se dau în spectacol pe paginile de socializare.

„Nu ieşi în evidenţă, nu exişti”, este sloganul care li se potriveşte cel mai bine adolescenţilor hunedoreni care ocupă cu sute de fotografii paginile de socializare pe Internet. Dacă pentru fete pozele în ipostaze sexy sunt suficiente pentru a le aduce noi prieteni virtuali, băieţii sunt nevoiţi să fie mai inventivi.

Imaginea adolescentului cocoţat cu picioarele pe catedră a devenit comună tinerilor hunedoreni care îşi înfiinţează pagini personale pe siteurile de socializare Hi5 sau Facebook.

Cocalarii şi piţipoancele „made în Hunedoara” îşi dau întâlnire pe paginile de socializare

Hunedorenii se dau în spectacol pe paginile de socializare.

Pentru a atrage cât mai multe comentarii la pozele postate pe Internet, unii dintre adolescenţi se lasă fotografiaţi în ipostaze anormale, folosind ca decor chiar şi mormintele din cimitirele hunedorene.

EXCLUSIV Pozele din puşcărie fac furori pe Internet

FOTO  Misterul unei morţi neaşteptate: Mesaje de condoleanţe de la zeci de adolescenţi pentru eleva ucisă de tren

În alte cazuri, exponenţii „generaţiei messenger” îşi etalează muşchii lângă maşini de lux, care de obicei nu le aparţin, ori îşi afişează pe Internet fotografiile realizate în închisoare, cu telefonul mobil.

Hunedorenii se dau în spectacol pe paginile de socializare.

„Fac ce vreau, deci mă distrez”, este moto-ul preferat al elevelor transformate voit în „piţipoancele de pe HI5”. Reţeta succesului o constituie îmbrăcămintea provocatoare şi numărul mare de prieteni virtuali. Municipiul Hunedoara este considerat de aceleaşi tinere cu cont pe Internet drept „oraşul fiţelor”.

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de km/h pe lângă maşina Poliţiei

Internetul duce la depresii

„Timpul pe care adolescenţii îl alocă Internetului este tot mai mare. Pentru ei aceste pagini de socializare, pe care îşi petrec o bună parte din timpul liber, ajung să devină un surogat al vieţii reale, acest aspect fiind îngrijorător, pentru că plăcerile pe care Internetul le oferă pe moment ajung să conducă de cele mai multe ori la depresii”, consideră psihologul Bianca Cojocaru.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite