Hunedoara: EXCLUSIV Pozele din puşcărie fac furori pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: EXCLUSIV Pozele din puşcărie fac furori pe Internet
Hunedoara: EXCLUSIV Pozele din puşcărie fac furori pe Internet

În ultimele 18 luni, funcţionarii penitenciarului au confiscat zeci de telefoane mobile, introduse ilegal în închisoare.

Deţinutul „Samsonel Bossu“ se prezintă pe pagina on-line de socializare Hi5.com şi a postat în dreptul profilului lui de pe Internet mai multe fotografii care îl înfăţişează, cel mai probabil, în una din celulele închisorii. Paturile de fier supra-etajate, acoperite cu pături, şi gratiile de la ferestre i-au făcut pe cei care i-au vizualizat profilul să îi pună o mulţime de comentarii de susţinere. “Lasă că ieşi tu, pui mic, şi atunci toţi vor tăcea”, îi transmite Lacatosh pe Hi5, în timp ce un alt prieten al lui se întreabă retoric: “Camera 9?”.

Socializează ilegal


Hunedoreanul nu este singurul deţinut care şi-a postat pozele din puşcărie pe site-ul Hi5.com. „Alexcbr“ le-a arătat prietenilor cum se antrenează în sala de sport a închisorii şi pe... „colegii de facultate“.  Conform legii, însă, telefoanele mobile sunt interzise în penitenciar asupra deţinuţilor.

În cursul anului 2008 au fost descoperite, înainte de intrarea în posesia persoanelor private de libertate, un număr de 21 telefoane mobile, 85 de cartele SIM, două aparate MP3 şi alcool disimulat în diferite bunuri (conserve, sticle de suc etc.), au informat, într-un comunicat recent, reprezentanţii Penitenciarul Bârcea Mare. 

„Nu ne putem antepronunţa, deocamdată, în privinţa fotografiilor respective, pentru că nu le-am văzut încă, dar vom verifica situaţia în cel mai scurt timp“, a declarat azi-dimineaţă comisarul şef Emanoil Bota, comandantul închisorii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite