Tragedia Lorenei, eleva care s-a sinucis la Brad, trimite o clasă întreagă la psiholog

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii Lorenei sunt încă afectaţi de tragedie. Foto: ARHIVĂ D.G.
Colegii Lorenei sunt încă afectaţi de tragedie. Foto: ARHIVĂ D.G.

Foştii colegi ai Lorenei Hurdea, eleva găsită spânzurată la Brad, despre care se ştia că avusese o relaţie cu profesorul ei de matematică, Alin Cioară, trec cu greu peste momentele despărţirii de prietena lor.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO: Dascălul şi eleva sinucigaşă îşi dădeau întâlniri pe ascuns, într-o garsonieră

Dascălul elevei care s-a sinucis din iubire pentru el a fost dat dispărut de colegi

Cosmina Ancheş, fosta dirigintă a Lorenei, de la Colegiul „Avram Iancu” din Brad, a declarat că familiile elevilor au apelat la psihologi. „Elevii, dar şi părinţii lor, sunt şocaţi. Mulţi dintre copii au fost duşi la psiholog, pentru a fi ajutaţi. Atât la psihologul şcolar, dar şi în particular”, a spus profesoara de biologie. Între timp, Alin Cioară, dascălul incriminat pentru relaţia cu eleva sinucigaşă, a refuzat să dea orice fel de explicaţie. El s-a prezentat luni la comisia disciplinară a şcolii, unde a dat o declaraţie şi s-a arătat iritat de învinuirile care i-au fost aduse, respectiv faptul că ar fi avut o relaţie cu Lorena Hurdea şi că ar fi avut un comportament indecent în unitatea şcolară.

Vecinii dascălului povestesc despre o dezamăgire în dragoste
„Ancheta în acest caz, efectuată de comisia de disciplină, este aproape de final. Vor fi audiaţi toţi colegii de clasă ai Lorenei, după care vom trage concluziile”, a precizat Elena Şufana, preşedintele comisiei disciplinare înfiinţată la colegiul din Brad. Imediat după ce a fost audiat, profesorul a plecat de la liceu, nu înainte de a-şi prelungi concediul medical.

MAI CITEŞTE ŞI:

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Colegii Lorenei "Era îndrăgostită de proful de matematică încă din clasa a IX-a"

În prezent, Alin Cioară  este de negăsit. Vecinii săi din Vaţa de Jos susţin că nu l-au văzut decât în cursul zilei de duminică şi că el, împreună cu mama sa, ar putea fi la Timişoara, unde locuieşte sora lui Alin. Sătenii din Vaţa de Jos sunt, la rândul lor, afectaţi de evenimentul tragic, petrecut în urmă cu o săptămână şi jumătate. „O ştiam pe fată şi mă înţelegeam foarte bine cu Alin. Lorena venise de câteva ori la profesor, aici, în Vaţa de Jos. El ţinea la ea şi cunooştea că fata e „slabă de înger”. O mai auzise vorbind că se sinucide”, a povestit un bun prieten al profesorului. Bărbatul, care a ţinut să rămână anonim, a mai adăugat că Alin Cioară ar fi căzut în patima băuturii în urma unei dezamăgiri în iubire: „Alin avusese o iubită prin Timişoara, dar s-au despărţit, din cauza mamei lui, cred, care nu ar fi fost de acord cu relaţia celor doi, şi de aceea s-a apucat de băut”.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite