Reporterii ADS Hunedoara au intrat în „cuibuşorul de nebunii” al profesorului de matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taximetristul care o aducea pe Lorena Hurdea, eleva sinucigaşă, în garsoniera din Brad unde era aşteptată de dascăl, povesteşte că fata nu era uşă de biserică şi că ar mai fi avut şi alţi iubiţi.

CITEŞTE ŞI

Omagiu pentru Lorena, eleva sinucigaşă, din partea colegilor de clasă

VIDEO Dramă în familia Lorenei: „De ce nu este aici să vadă unde s-a ajuns, cel care te-a şantajat?”

Dascălul elevei care s-a sinucis din iubire pentru el a fost dat dispărut de colegi

Locuinţa lui Florin Bâc devenise un fel de „cuibuşor de nebunii” pentru Alin Cioară, în vârstă de 37 de ani, profesorul de matematică de la Colegiul „Avram Iancu” din Brad şi Lorena, eleva din localitate, cu 21 de ani mai tânără, care făcuse o pasiune pentru dascăl. Garsoniera este situată pe Strada Privighetorilor într-o zonă de la periferia oraşului. Taximetristul Florin Bâc locuieşte de aproximativ un an în imobilul situat la parterul unui bloc construit înainte de 1989 şi plăteşte o chirie lunară de 300 de lei.

Adusă cu taxiul la scară
O saltea întinsă pe jos într-un colţ al unei încăperi de 12 metri pătraţi, reprezintă singurul obiect de mobilier din garsonieră.  Pe patul îngust se odihnea, deseori, profesorul de matematică Alin Cioară, cel care a fost acuzat de părinţii elevei sinucigaşe că fusese cauza decesului ei.
Florin Bâc le-a declarat anchetatorilor că obişnuia să îşi pună la dispoziţie garsoniera unde locuia cu chirie, pentru ca eleva şi profesorul ei de matematică să se poată întâlni. Taximetristul era cel care o aducea pe Lorena la scara blocului, unde era aşteptată de dascăl. „Bărbatul ne-a declarat că îi lăsa cheile de la garsonieră dascălului, dar că nu ştia ce face acesta cu eleva în locuinţă”, a precizat comisarul şef Adrian Petruş, de la Poliţia Brad.

Eleva nu era "uşă de biserică"
Tânărul povesteşte că, de obicei, îi încredinţa locuinţa dascălului, pentru ca acesta să doarmă. „De multe ori, îmi spunea să vin după el, să îl iau din barurile unde petrecea. Pe fată nu o cunosc, dar pot spune că nu era nici ea „uşă de biserică”. Eleva şi profesorul aveau o prietenie de vreun an, nu ştiu cât de serioasă era relaţia – poate mai mult din partea ei -, dar între timp ea se cuplase şi cu un taximetrist, un băiat tânăr”, a povestit Florin Bâc, pentru Adevărul de Seară (ADS) Hunedoara.
Vecinii din cartier susţin că nu i-au văzut niciodată pe cei doi împreună, dascăl şi elevă, intrând în garsonieră, dar îl cunosc pe Alin Cioară, despre care susţin că este un om cumsecade.   

Citeşte mâine mai multe amănunte despre acest caz pe  hunedoara.adevarul.ro.

Profesorul acuzat că ar fi provocat sinuciderea unei eleve de 16 ani, internat la Psihiatrie

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Colegii Lorenei "Era îndrăgostită de proful de matematică încă din clasa a IX-a"

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite