Invazie de “peşti” şi prostituate la Tribunalul Hunedoara, într-un dosar de crimă organizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 100 de persoane suspectate că au făcut parte din cea mai numeroasă reţea de proxeneţi şi prostituate care a acţionat din judeţul Hunedoara au fost prezentate astăzi instanţei Tribunalului Hunedoara, pentru a răspunde acuzaţiilor într-un dosar instrumentat de DIICOT – Alba.

NU RATA:

Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Sala mare a instanţei hunedorene a fost din nou aglomerată astăzi, la procesul reţelei suspectată de trafic de persoane, prostituţie şi proxenetism. 28 dintre membrii grupării de crimă organizată se află în arest preventiv de la începutul lunii ianuarie. În cursul acestei zile, magistraţii vor decide dacă aprobă solicitările acestora de a fi puşi în libertate.

Potrivit procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Alba, reţeaua de trafic de carne vie este acuzată că a dus zeci de tinere şi minore în Occident, pe care le-a determinat să se prostitueze.

Cei mai mulţi dintre membrii reţelei sunt de etnie romă. De asemenea, multe dintre femeile care au ajuns să practice prostituţia în Occident, supravegheate de proxeneţi, făceau acelaşi lucru şi în ţară, înainte de a pleca. Ele îşi ofereau serviciile în refugiile de pe marginea şoselei Deva – Sibiu.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite