Moartea a lovit ieri de două ori în judeţ, pe două roţi de fiecare dată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zi neagră ieri pe şoselele hunedorene. În doar câteva ore, doi participanţi la trafic şi-au găsit sfârşitul în zone diferite ale judeţului.Numitorul comun al tragicelor evenimente a fost vehiculul  cu care se deplasau victimele: motocicleta.

NU RATA:

Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Un prim accident mortal a avut loc în localitatea Luncoiu de Jos, unde Constantin V., de 47 de ani, s-a lăsat furat de puterea motocicletei Honda pe care o pilota. Din cauza vitezei excesive, la o curbă periculoasă bărbatul a fost proiectat de pe carosabil, a rupt parapetul de la marginea drumului după care a picat în gol de la trei metri într-o vale. Motociclistul a murit pe loc.

Tot o curbă periculoasă luată cu viteză excesivă a dus şi la moartea lui Dănucu D., de 48 de ani, din Râu de Mori. Bărbatul conducea o motoretă, iar pierderea controlului ghidonului l-a aruncat în şanţul de la marginea drumului. În urma loviturii puternice la cap provocate în cădere, motociclistul a decedat. De menţionat că victima, în ciuda regulamentului, nu purta cască de protecţie în momentul accidentului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite