Hoţii au pus pe butuci macaralele din combinat, după ce au furat mai multe cabluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri din Hunedoara, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, au produs o pagubă de aproximativ 80.000 de lei companiei Arcelor Mittal, după ce au furat cablurile de alimentare ale macaralelor folosite pe o secţie a combinatului. În urma furtului, activitatea de producţie din oţelărie a fost sistată.

Patru hunedoreni sunt cercetaţi penal pentru furt calificat după ce au fost surprinşi în flagrant, în timp ce transportau cu o autoutilitară mai mulţi colaci de sârmă.

FOTOGALERIE ”Mordor” de Hunedoara: ruinele refuzate ca loc de filmare de scenariştii filmului "Ghost Rider 2" cu Nicolas Cage

Materialul furat de tinerii cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani nu era nimic altceva decât cablurile de alimentare ale unor macarale folosite într-una din secţiile combinatului siderurgic Arcelor Mittal.

VIDEO Centrala blestemată din vechiul combinat siderurgic al Hunedoarei a fost dinamitată

FOTOREPORTAJ: Incursiune în "casa bântuită", vechea clădire istorică a arhivelor combinatului din Hunedoara

EXCLUSIV: Imagini de colecţie cu mahalalele municipiului Hunedoara, oraşul coloniilor muncitoreşti din primii ani ai comunismului

“Suspecţii au sustras întreaga cantitate de sârmă din incinta unei unităţi industriale din municipiul Hunedoara, de la cablul de alimentare al macaralelor. Fapta comisă pe timp de noapte a avut drept urmare întreruperea activităţii secţiei, Astfel a fost creat un prejudiciu estimat la aproximativ 80.000 de lei”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

FOTOGALERIE: Cum au fost puse la pământ „turnurile gemene” din Hunedoara, ultimele simboluri ale măreţiei combinatului

REPORTAJ: Ruinele combinatului siderurgic din municipiul Hunedoara, aur pentru fierari

Autorii furtului au rămas în libertate. Ei riscă pedepse cu închisoarea de până la 15 ani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite