FOTOGALERIE: Un mort, doi răniţi şi trei maşini distruse, într-un grav accident produs la intrarea în Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui VW înmatriculat în Timiş a intrat pe contrasens cu viteză excesivă şi a lovit violent autoturismul Ford condus de un hunedorean, ucigându-l pe loc. În accident a mai fost implicat şi un Peugeot, ai cărui pasageri au fost răniţi grav.

Un grav accident de circulaţie, soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea gravă a altor două persoane a avut loc în această după-amiază, pe DN 7, în apropiere de Deva, la Mintia.

Cristian Corobea, jucătorul de 23 de ani al FC Hunedoara, a murit într-un accident de BMW

Cristian Corobea, tânărul fotbalist decedat în accidentul de BMW, a fost condus pe ultimul drum de peste 1.000 de oameni

O tânără de 18 ani, din Deva, a fost târâtă 32 de metri pe DN7 de un autocar

Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este un bărbat din judeţul Timiş aflat la volanul unui VW, care a ieşit de pe banda de mers, intrând pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autoturism Ford, condus regulamentar.

image

“Impactul a fost deosebit de puternic. Şoferul din maşina condusă regulamentar nu a avut nicio şansă. A murit pe loc. Nu se cunoaşte motivul pentru care maşina înmatriculată în judeţul Timiş a ieşit de pe banda de mers. O a treia maşină în care se afla o femeie a fost şi ea implicată în accident”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJHunedoara.

image

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de kilometri la oră pe lângă maşina Poliţiei

CITEŞTE ŞI: Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

Echipajul de descarcerare sosit la faţa locului a avut nevoie de aproape o oră pentru a scoate cadavrul şoferului mort din maşina făcută zob. Circulaţia pe ambele sensuri a fost oprită pentru aproape două ore.

Timişoreanul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Hunedoara. Martorii spun că era conştient, avea faţa plină de sânge şi a refuzat primul ajutor.

image

“L-au convins cu greu să intre în maşina Ambulanţei. Era foarte agitat şi avea faţa plină de sânge. A urcat în Ambulanţă la insistenţele poliţiştilor. Şi femeia aflată în cea de-a treia maşină, un Peugeot, a fost grav rănită, fiind transportată la spital”, a spus Marius Beja, unul dintre martorii accidentului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite