Accident mortal: o tânără de 18 ani, din Deva, a fost târâtă 32 de metri pe DN7 de un autocar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra vroia să traverseze drumul pe trecerea de pietoni, moment în care a fost acroşată de un microbuz. În urma impactului, a fost proiectată în faţa unui autocar, care a târât-o pe partea carosabilă 32 de metri de la locul accidentului.

Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orei 18.30, pe DN7, în afara oraşului Simeria. Accidentul a avut loc în zona complexului comercial DHS.

FOTOGALERIE Moarte tragică: sute de colegi şi-au luat adio de la Daniela Toma, eleva decebalistă omorâtă pe trecerea de pietoni

Daniela Toma, tânăra târătă 32 de metri de un autocar pe drumul naţional 7, era elevă eminentă la Colegiul Naţional “Decebal”

O şoferiţă cu BMW, din oraşul Călan, a băgat un bărbat în mormânt şi o tânără în spital

Un pensionar din Deva a atacat cu un cuţit un brancardier de la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Conducătorul unui microbuz, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Hunedoara, a surpins şi acidentat  o tânără de 18 ani, angajată în traversarea DN7 pe trecerea de pietoni marcată. În urma impactului, victima a fost proiectată în faţa unui autocar condus de un bărbat de 36 de ani, din Deva, care a târât-o 32 de metri de la locul impactului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Fata nu a mai avut nicio şansă, medicii nemaiputând face nimic decât să constate decesul.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite