FOTOGALERIE Moarte tragică: sute de colegi şi-au luat adio de la Daniela Toma, eleva decebalistă omorâtă pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lacrimi, zeci de coroane şi inimi îndurerate. Asta s-a putut citi pe feţele a sute de tineri care au fost prezenţi, astăzi, la înmormânarea Danielei Maria Toma, eleva de 18 ani care a murit în urma unui accident rutier.

Înscrisă în clasa a XII-a E la Colegiul Naţional „Decebal” din municipiul Deva, Daniela Maria Toma a fost condusă pe ultimul drum atât de colegii de clasă, cât şi de elevi mai mici.

Daniela Toma, tânăra târătă 32 de metri de un autocar pe drumul naţional 7, era elevă eminentă la Colegiul Naţional “Decebal”

0 tânără de 18 ani a fost târâtă 32 de metri pe DN7 de un autocar

Cu ochii plini de lacrimi, tinerii au încercat cu toţii să găsească puterea de a păstra vie amintirea Danielei. „Încerc să zâmbesc, pentru că ştiu că Fisch, aşa cum noi toţi o strigam pe Daniela,  ar fi vrut să fac asta, să pot merge mai departe”, a spus Ionuţ, unul dintre prietenii prezenţi la înmormântare.

Slujba religioasă a început în jurul orei 12.00, în Sântandrei, localitate în care Daniela locuia. Ceremonia de înmormântare a fost susţinută de patru preoţi, cortegiul funerar îndreptându-se apoi către cimitir.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!

image

Pe parcursul întregului drum, mama Danielei nu a scos absolut niciun cuvânt. Şocată de tragedia suferită şi cu faţa roşie de la prea multe lacrimi vărsate, femeia nu a mai avut puterea să zică nimic. Tot drumul a ţinut în mână o fotografie cu cea care i-a fost fiică.

O şoferiţă cu BMW, din oraşul Călan, a băgat un bărbat în mormânt şi o tânără în spital

Un pensionar din Deva a atacat cu un cuţit un brancardier de la Spitalul Judeţean de Urgenţă

În siciriu, Daniela a avut lângă ea o păpuşă. Învăluită toată în alb, eleva a lăsat în urma sa o tăcere de marmură, astăzi fiind ultima zi când cei dragi au putut să-i mai vadă fardul albastru de pe pleoape şi faţa care împărţea zâmbete tuturor.

CLICK PE POZĂ PENTRU ALTĂ FOTOGALERIE!

image

Lângă trecerea de pietoni unde Daniela şi-a găsit sfârşitul, lovită de un microbuz, proiectată într-un autocar şi târâtă 32 de metri pe partea carosabilă, cunoscuţii au format o adevărată grămadă de candele, flori şi o lumânări.
Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel Guţă, pe blogul său.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite