Un pensionar din Deva a atacat cu un cuţit un brancardier de la Spitalul Judeţean de Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 69 de ani, cunoscut drept un om al străzii, a fost adus la spital cu Ambulanţa, ca urmare a unei lovituri la cap. Bătrânul a fost găsit căzut pe o stradă din municipiu, din cauză că a consumat mai multe pahare de alcool.

Incidentul a avut loc, aseară, în Unitatea de Primiri Urgenţe Deva. Realizând unde se află, vârstnicul a devenit brusc violent şi a început să fluture un briceag, tăind un brancardier la mână. Victima de 39 de ani a avut nevoie de 11 copci.

Accident mortal: o tânără de 18 ani, din Deva, a fost târâtă 32 de metri pe DN7 de un autocar

O şoferiţă cu BMW, din oraşul Călan, a băgat un bărbat în mormânt şi o tânără în spital

Am fost sesizaţi la 112 de către un medic cu privire la faptul că un brancardier a fost agresat de un pacient. Într-un moment de neatenţie al brancardierului, agresorul i-a provocat acestuia o plagă tăiată la antebraţul drept, folosind în acest scop un briceag pe care îl avea asupra sa”, a declarat, în această dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Brancardierul a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale, mai precis de 11 copci. Ulterior, acesta a depus plângere împotriva pacientului, poliţiştii întocmindu-i pensionarului dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite