FOTO: Cristian Corobea, tânărul fotbalist decedat în accidentul de BMW, a fost condus pe ultimul drum de peste 1.000 de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Corobea, fostul jucător al echipei FC Hunedoara, care a murit duminică dimineaţa după ce autoturismul  în care se afla a lovit un copac, la ieşirea din oraşul Călan, a fost îmormântat astăzi în cimitirul din localitate. Pe ultimul său drum, tânărul a fost condus de peste 1.000 de oameni, îndureraţi de tragedie.

Moartea tânărului fotbalist Cristian Corobea a adus tristeţe într-un oraş întreg şi mai ales părinţilor acestuia, distruşi de pierderea fiului lor, în vârstă de numai 23 de ani.

Cristian Corobea, jucătorul de 23 de ani al FC Hunedoara, a murit într-un accident de BMW

CITEŞTE ŞI: Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

Sute de oameni au fost prezenţi astăzi la înmormântarea lui Cristian Corobea, fostul jucător al echipei FC Hunedoara, decedat în urma teribilului accident de circulaţie produs la Călan, duminică dimineaţa. Suporterii echipei FC Hunedoara, club la care Cristian a jucat două sezoane, au cântat la înmormântare.

FOTOGALERIE Moarte tragică: sute de colegi şi-au luat adio de la Daniela Toma, eleva decebalistă omorâtă pe trecerea de pietoni

image

“Cât timp ai trăit mereu ai zâmbit, acum ai plecat şi ne-ai întristat, de ce ne-ai lăsat”, a fost refrenul ce a răsunat din glasurile zecilor de fani care au venit de la Hunedoara. Foştii coechipieri ai tânărului i-au purtat sicriul acestuia prin mulţimea strânsă pentru a-l conduce pe ultimul drum. Conform obiceiului din zonă, lângă mormântul lui Cristian Corobea a fost ridicat un brad imens. Pe marginea şoselei, în locul unde hunedoreanul şi-a pierdut viaţa, apropiaţii săi au aprins candele.

image

La volan se afla o adolescentă
Accidentul în care Cristian Corobea şi-a pierdut viaţa a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe drumul comunal 51 A, pe raza oraşului Călan. Autoturismul BMW în care se afla bărbatul împreună cu două prietene ale sale, a izbit violent un copac, după ce derapase pe şoseaua acoperită de polei. 
„În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului de 23 de ani şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, ambii din Călan. Tânăra aflată la volan, de 18 ani,  a fost rănită uşor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

FOTOGALERIE


Cristian Corobea a jucat două sezoane la FC Hunedoara şi era foarte apreciat de suporteri. Fanii echipei FC Hunedoara îşi amintesc că jucătorul a plâns după ce echipa a pierdut meciul de baraj pentru promovarea în Liga a treia, jucat la Blaj, contra echipei FC Floreşti. "La finalul unui alt meci pe care l-am câştigat, a venit să sărbătorească împreună cu noi. Am aprins torţele, iar după ce i-am dat şi lui o torţă, ne-a spus, emoţionat, că o va lua acasă pentru a o păstra ca amintire", povesteşte Radu, un fan din galeria FC Hunedoara.

Corobea a plecat de la FC Hunedoara şi, în aceste zile, el urma să semneze un contract cu echipa Jiul Petroşani.

image

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite