FOTO: Doi spărgători de maşini au fost prinşi în acţiune, într-o parcare din oraşul Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi cu vârste de 39 şi 43 de ani, au fost reţinuţi, după ce au forţat portiera unui autoturism parcat în faţa hypermarketului Real din municipiul Deva şi au furat mai multe obiecte din interior. Autorii furtului au fost surprinşi în flagrant de poliţişti.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, pe numele a doi deveni care au fost surprinşi, în timp ce spărgeau un autoturism lăsat în parcarea din zona hypermarketului Real.

CAMPANIE ADS - "HOŢI DE DOI LEI": Au furat o sticlă de whisky ca să prindă curaj

Trafic cu ouă de dinozaur şi carapace de broască preistorică, furate din siturile paleontologice

Audieri tensionate la Judecătoria Deva, în procesul pentru traficul comorilor dacice

„Prin forţarea sistemului de închidere al portierei, cei doi au pătruns în interiorul autoturismului cu intenţia de a sustrage bunuri.

image

În urma controlului corporal sumar şi al autoturismului persoanelor în cauză, poliţiştii au găsit aproximativ 1.000 lei şi instrumente specifice comiterii infracţiunilor de furt din autoturisme.

image

Şmecherii de pe pârtie, ajunşi pe patul de spital, susţin că au fost bătuţi de jandarmi

VIDEO Şmecher de Hunedoara, fără permis, scos din maşină cu sprayul lacrimogen şi încătuşat pe trecerea de pietoni

image

Suspecţii ar putea fi autorii mai multor furturi din autoturisme comise în parcările de pe raza municipiului Deva, în special din parcările unor supermarketuri”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite