Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Rata de promovabilitate în judeţul Giurgiu este de 38,83%. Vezi ce notă ai obţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform unor surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Giurgiu, rata de promovabilitate a bacalaureatului la sesiunea din toamnă este de 38,83%. Majoritatea celor care au promovat examenul au făcut meditaţii.

Procentul de promovabilitate înregistrat în cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat în judeţul Giurgiu este asemănător cu cel din prima sesiune.

Dacă în luna iulie, după efectuarea contestaţiilor, procentul de promovabilitate era de 39,84%, de această dată 38,83% dintre cei 1.006 de candidaţi înscrişi pe listele de examen au reuşit să promoveze.

Află aici nota pe care ai obţinut-o la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului 2011

Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureat din judeţul Giurgiu

CITEŞTE ŞI: A luat nota şase la matematică după ce în vară a primit doar 2,20

Singurul liceu din judeţul Giurgiu care reuşise contraperformanţa de a nu avea nici măcar un absolvent al examenului de bacalaureat din iulie, Grupul Şcolar „Miron Nicolescu”, a reuşit să-şi spele din imagine. Dintre cei 207 de elevi care au susţinut examenul în cea de-a doua sesiune, 41 au reuşit să obţină notă de trecere.

41 de elevi de la Grupul Şcolar “Miron Nicolescu” au reuşit să promoveze în sesiunea a doua

Cei nemulţumiţi de nota obţinută pot depune contestaţii până la ora 20.00. Rezultatele finale vor fi afişate pe 7 septembrie după rezolvarea contestaţiilor.

Pentru a doua sesiune au fost organizate trei centre de examen (Grupul Şcolar Naval „Viceamiral Ioan Bălănescu”, Liceul „Nicolae Cartojan” şi Grupul Şcolar „Miron Nicolescu”), cu trei subcomisii în localităţile Bolintin Vale, Călugăreni şi Hotarele.

În sesiunea de toamnă a Bacalaureatului de anul trecut, din 748 de candidaţi au reuşit să promoveze 299, rata de promovabilitate fiind de 39,97%.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite