Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: 41 de elevi de la Grupul Şcolar “Miron Nicolescu” au reuşit să promoveze în sesiunea a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au afişat primele rezultate la sesiunea a doua a Bacalaureatului 2011. Dintre cei 207 candidaţi, 20% dintre ei au reuşit să promoveze examenul în cea de-a doua sesiune. Directorul instituţiei, Ion Vasilache spune că este un procent normal şi s-a arătat mulţumit.

"Bănuiam că va fi un procent bun pentru că, după ieşirea din sălile de examen, elevii au spus că au rfăcut mai bine decât în prima sesiune. Şocul de atunci i-a făcut să intre în priză şi să se pregătească mai mult" a spus Ion Vasilache.
În prima sesiune a examenului de Bacalaureat, niciunul dintre elevi nu a reuşit să promoveze. Ca să fie sigur că liceul său nu va mai fi codaş, directorul, Ion Vasilache a oferit ocazia absolvenţilor de clasa a XII-a să participle la meditaţii gratuite.

Rămâi pe giurgiu.adevarul.ro ca să afli ce spun directorii liceelor din Giurgiu despre rezultatele la Bacalaureatul de toamnă şi reacţiile elevilor care au promovat sau care au picat a doua oară.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite