Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Alexandru Tudor a luat nota şase la matematică după ce în vară a primit doar 2,20

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul, absolvent al Liceului Economic “Ion Barbu” a picat proba la matermatică în prima sesiune obţinând nota 2,20. Acum, giurgiuveanul spune bucuros că a primit un punctaj mai mare decât s-ar fi aşteptat.

Panourile centrelor de examen din Giurgiu au fost luate cu asalt de tinerii care nu au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat în prima sesiune. Absolvenţii de liceu şi-au căutat minute-n şir numele pe listele cu rezultatele, verificând de mai multe ori dacă au promovat sau nu.
Prima sesiune a fost cu ghinion şi pentru Alexandru Tudor, absolvent al Liceului Economic “Ion Barbu”, care nu a reuşit să obţină la matematică decât o notă de 2,20.
Astăzi, tânărul a răsuflat uşurat când a văzut că de această dată a primit din partea comisiei de Bacalaureat nota 6 fiind inclus în rândul celor declaraţi admişi.
“Subiectele mi s-au părut la fel şi în prima şi în a doua sesiune însă de această dată am făcut meditaţii. Mi-a fost mai uşor pentru că a fost o singură materie la care am învăţat”, povesteşte Alexandru.
Giurgiuveanul spune că nu se gândeşte să se înscrie la facultate, nu în acest an, pentru că nu dispune de bani.
“Nu mă duc la facultate pentru că nu am bani. Stau un an acasă ca să fac rost de bani. M-am gândit prima dată să mă înscriu la ASE dar cred că voi opta pentru o facultate în construcţii”, mai spune Alexandru.

image

Ştefania se pregăteşte de facultate

Mult mai pregătită a fost şi Ştefania, o altă absolventă de clasa a XII-a de la Liceul Economic “Ion Barbu”. Tânăra a picat în prima sesiune la matematică şi limba şi literatura română.
“La română mi s-au părut subiectele mai explicite decât în prima sesiune, iar la matematică o parte dintre subiecte au fost chiar mai grele. Am făcut meditaţii ca să fiu sigură că voi lua. Acum mă pregătesc să mă înscriu la Facultatea de Cadastru din Bucureşti”, a spus Ştefania, bucuroasă de reuşita ei.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite