UPDATE Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureat din judeţul Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.000 de giurgiuveni absolvenţi giurgiuveni ai clasei a XII-a îşi încearcă norocul în cea de-a doua sesiune a bacalaureatului. Fii primul care află ce notă a obţinut la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2011. Rămâi pe giurgiu.adevarul.ro pentru cele mai proaspete informaţii despre bac şi evenimentele din sălile de examinare giurgiuvene.

UPDATE 16.00

Conform unor surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, rata de promovabilitate a celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat este de 38,83%, una dintre cele mai bune din ţară.

UPDATE 11.00

S-au afişat primele rezultate la sesiunea a doua a Bacalaureatului 2011.

41 dintre cei 207 candidaţi de la Grupul Şcolar "Miron Nicolescu" au reuşit să promoveze în cea de-a doua sesiune. Directorul instituţiei, Ion Vasilache spune că este un procent normal şi s-a arătat mulţumit.

VEZI AICI Rezultatele la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului 2011

Rata de promovabilitate în judeţul Giurgiu la sesiunea din toamnă a bacalaureatului este de 38,83%

CITEŞTE ŞI: Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Alexandru Tudor a luat nota şase la matematică după ce în vară a primit doar 2,20

Record de promovabilitate la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”

"Bănuiam că va fi un procent bun pentru că, după ieşirea din sălile de examen, elevii au spus că au rfăcut mai bine decât în prima sesiune. Şocul de atunci i-a făcut să intre în priză şi să se pregătească mai mult" a spus Ion Vasilache.

La proba scrisă de limba şi literatura română, dintre cei 612 de candidaţi s-au prezentat numai 554. La proba obligatorie a profilului, respectiv matematica şi istoria s-au înscris 678 de candidaţi, 672 dintr eei încercându-şi norocul la matematică.

VEZI Primele rezultate de la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului 2011

Până în acest moment, trei dintre candidaţi au fost daţi afară din sălile de examen giurgiuvene pentru motive diferite.

Un absolvent al clasei a XII-a fost eliminat după ce a făcut scandal în centrul de examinare „Miron Nicolescu” din Giurgiu la proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Alţi doi tineri, ambii absolvenţi ai Liceului Şcolar Agricol Călugăreni, au fost eliminaţi din examen după ce au fost prinşi de supraveghetori având copiuţe asupra lor.

Rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat vor fi afişate duminică, 4 septembrie. Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii. Rezultatele finale se vor afişa miercuri, 7 septembrie.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite