Campanie „Adevărul de Seară”. Învaţă să mănânci sănătos Somon în crustă de migdale şi susan-Un fel de mâncare bogat în vitamina C-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucătarul-şef Olga Brăilescu a pregătit pentru cititorii Adevărul de Seară un preparat culinar pe cât de gustos, pe atât de sănătos. Pentru prepararea acestei reţete avem nevoie de 200 de grame de somon, 20 de grame de migdale şi 20 de grame de susan.

Puţin picantă

La ingredientele amintite se adaugă 40 de mililitri de zeamă de lămâie şi de portocale, 20 de mililitri de ulei de măsline, două grame de pastă de ardei iuteşi o jumătate de legătură de coriandru verde.

CITIŢI ŞI:

Campanie „Adevărul de Seară". Învaţă să mănânci sănătos Doradă în stil mediteraneean

image

„Lumea se întoarce încet, încet la la mâncarea sănătoasă, nu neaparat tradiţională. Prin adăugarea de verdeţuri aromate, se pot elimina condimentele sintetice, ceea ce este de dorit. Savoarea mâncării creşte prin adăugarea de condimente cum este rozmarinul. O mâncare sănătoasă trebuie să fie puţin picantă", ne explică Olga Brăilescu, bucătarul-şef al restaurantului „Mercur".

Peste migdale şi susan se adaugă ardei iute, zeamă de lămâie şi de portocole, dar şi un pic de ulei de măsline. Crusta de migdale şi susan se adaugă peste peşte, care va fi lăsat la cuptor timp de 10 minute.

image

Campanie „Adevărul de Seară" . Învaţă să mănânci sănătos Salata de pui cu legume este uşoară şi naturală

Campanie „Adevărul de Seară" . Învaţă să mănânci sănătos Cartofii ţărăneşti o variantă tradiţională pentru o masă echilibrată VIDEO

„Greek Tortillas" - salată cu legume uşor digerabilă VIDEO

image

Nu poate fi uitat „patul" de legume, care este la fel de uşor de preparat ca şi peştele.

Pentru pregătirea acestuia trebuie să cumpăraţi 50 de grame de dovlecei, 50 de grame de vinete, 50 de grame de ardei gras şi 50 de grame de ciuperci. Peste acestea se pun 10 mililitri de sos de soia, două grame de ghimbir şi 40 de mililitri de zeamă de lămâie.

Campanie „Adevărul de Seară". Învaţă să mănânci sănătos Salata delicioasă de legume proaspete cu ton - Bogată în vitamine şi fără chimicale

„Vă recomand să consumaţi peşte, în special somon. Este foarte delicios, conţine foarte multe elemente naturale şi foarte bune pentru organism, în special acizi omega 3, care reglează nivelul colesterolului în organism. Susanul este recomandat pentru aportul lui de vitamina C. Preparatul este puţin picant, ne va juta foarte mult în accelerarea metabolismului. Legumele sunt lăsate puţin la tigaie în ulei de măsline, ghimbir şi sos de soia şi stropite puţin cu lămăie. Cu cât sunt mai simple, cu atât sunt mai delicioase şi mai sănătoase pentru organism", ne sfătuieşte bucătarul-şef Olga Brăilescu.

În acest fel eliminaţi şi sarea din mâncare, care, după cum se ştie, nu are efecte benefice pentru organism. Dacă sunteţi pasionaţi de mâncărurile din peşte, trebuie să ştiţi că este de preferat să consumaţi peşte provenit din pescuitul industrial şi nu din acvacultură. Motivul este simplu: peştele provenit din pescuitul industrial este mult mai sănătos.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite