Campanie „Adevărul de Seară” . Învaţă să mănânci sănătos Salata de pui cu legume este uşoară şi naturală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania Adevărul de Seară: „Învaţă să mănânci sănătos !" continuă. Tot ca alternativă la alimentele procesate, nocive, un bucătar cu experienţă, vă va prezenta şi în această ediţie reţeta unui al patrulea fel de mâncare savuros şi uşor de preparat.

Ba chiar şi adecvat sezonului, căci odată cu venirea primăverii comercianţii din pieţe încep să aibă pe tarabe verdeţuri şi legume: salată de pui cu legume.

Pentru a ne fi prezentată reţeta, modul de preparare şi avantajele pentru organism am apelat la bucătarul de la Cuky's, Cristina Anca Rugină.

CITIŢI ŞI:

Campanie „Adevărul de Seară" . Învaţă să mănânci sănătos Cartofii ţărăneşti o variantă tradiţională pentru o masă echilibrată VIDEO

„Greek Tortillas" - salată cu legume uşor digerabilă VIDEO

În ceea ce priveşte ingredientele, acestea sunt următoarele: castraveţi, mazăre, fasole verde, morcov, ardei gras, porumb, salată verde, piept de pui fiert, paste spiralate, sare şi piper.

image

Cât despre modul de preparare, Cristina Anca Rugină l-a explicat pentru cititorii şi mai ales cititoarele cotidianului Adevărul de Seară.

image

„Se taie pieptul de pui, bine fiert în prealabil, în bucăţele mici care se pun într-un bol şi se adaugă pastele spiralate. După ce se amestecă bine se pun legumele şi condimentele şi se amestecă din nou. La sfârşit se adaugă puţină maioneză", povesteşte bucătarul.

image
image
image


Această mâncare se consumă rece şi de preferat fără pâine. Totodată, maestrul bucătar afirmă că poate fi consumată atât la prânz cât şi seara.

Pentru ca salata să fie şi aspectoasă, bucătarul ne recomandă să o ornăm cu mărar şi pătrunjel.

„Este o mâncare gustoasă şi uşoară, deci sănătoasă. Carnea de pui este uşor digerabilă, mai ales fiartă. De asemenea sunt benefice pentru sănătate şi legumele", afirmă Cristina Anca Rugină.

Despre această salată din piept de pui cu legume au o părere bună şi medicii nutriţionişti care spun că legumele prospete şi pieptul de pui fiert, care este o carne slabă, au aduc numai avantaje organismului.

image
image
image
image
image
image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite