Galaţi: 30.000 de euro mită pentru eliberarea unui arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a unui gălăţean la propunerea procurorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Galaţi pentru trafic de influenţă.

Citiţi şi:

Avocatul clanului care i-a furat maşina lui Gigi Becali recuză judecătorii

În perioada ianuarie - 23 iunie 2010, Mitică Căpitanu a cerut  suma 30.000 euro de la un denunţător, printr-un intermediar, care a ales la rândul său să vorbească cu procurorii DNA, pentru a o înmâna unei rude influente din cadrul Ministerului Justiţiei.

În schimbul banilor, Mitică Căpitanu urma să îşi exercita influenţa asupra judecătorilor din cadrul Tribunalului Galaţi pentru a-i determina să dispună punerea în libertate a denunţătorului.

Sentinţă - 13 ani de închisoare pentru denunţătoarea lui Nati Meir

Denunţătorul este în stare de arest preventiv în Penitenciarul Galaţi, fiind trimis în judecată pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

La data de 23 iunie 2010, Mitică Căpitanu a fost prins în flagrant după ce a primit de la persoana intermediară suma de 1.500 de euro în scopul menţionat mai sus.

Galaţi: Fiul lui Nati Meir, arestat în numele tatălui

În aceeaşi zi, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, iar la data de 24 iunie 2010, Tribunalul Galaţi a hotărât arestarea preventivă a lui Mitică Căpitanu pentru 29 de zile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite