Culmea/Un bărbat a încercat să se sinucidă de trei ori în aceeaşi zi, fără rezultat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greu de spus dacă este vorba despre noroc sau despre ghinion în cazul unui bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a încercat să-şi ia viaţa de trei ori în aceeaşi zi, fără să reuşească.

Panait Morun, din comuna gălăţeană Piscu, a hotărât să-şi pună capăt zilelor, dar într-un final acesta a ajuns la spital şi se află în afara oricărui pericol.

Un angajat al Apaterm Galaţi s-a sinucis la serviciu

Pastile, rangă şi laţ

Niciunul dintre aceste trei mijloace nu a fost destul de serios pentru intenţiile sale. Mai întâi a înghiţit o cantitate considerabilă de pastile, după care, văzând că nu apare nicio schimbare, s-a lovit cu o rangă în cap. Decis să meargă până la capăt, tânărul a mai încercat odată. De data aceasta a ales să se spânzure. Ca o ironie a sorţii, bărbatul a rămas în viaţă şi a treia oară, deşi îşi dorea extrem de mult să moară.

Tentativă de suicid în Penitenciarul Galaţi/Un deţinut a băut substanţe chimice pentru curăţenie


„Am vrut să mă omor. Am luat mai întâi pastile. Am mai stat puţin şi nu s-a întâmplat nimic. Atunci am luat o bucată de fier şi m-am lovit cu ea în cap. După asta am încercat să mă spânzur”, spune Panait Morun.
 
În ceea ce priveşte motivele care l-au determinat să-şi ia viaţa, acesta spune că a rămas fără loc de muncă, soţia l-a părăsit şi a considerat că nu mai are de ce să trăiască.

Un deţinut şi-a bătut un cui în cap şi şi-a cusut gura cu sârmă în semn de protest
 
„La spital a fost adus un domn cu triplu avort suicidal. A rămas fără loc de muncă, a fost părăsit de femeie, pentru că nu mai prezenta interes şi a decis să moară. Nu a reuşit după trei încercări diferite. Acum s-a obişnuit cu ideea şi va defila în continuare în viaţă”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Automutilări în serie la Penitenciarul Galaţi

Tot ieri au mai avut loc două astfel de evenimente, în  care un bărbat s-a omorât după ce s-a înjunghiat, iar altul, un deţinut din penitenciar a băut clor, dar a scăpat cu viaţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite