Un angajat al Apaterm Galaţi s-a sinucis la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost găsit dimineaţă de către colegi, la schimbul de tură. Aceştia au crezut iniţial că doarme, după care au descoperit că are un cuţit înfipt în piept.

Nicuşor Teacu, în vârstă de 52 de ani, şi-a pus capăt zilelor în timp ce se afla la serviciu, la unul din punctele termice al Apatermului, undeva lângă piaţa din Ţiglina I. Sătul de probleme familiale, la care se adaugau cele de sănătate, bărbatul a hotărât că nu mai are pentru ce trăi.

Tentativă de suicid în Penitenciarul Galaţi/Un deţinut a băut substanţe chimice pentru curăţenie
 
Colegii au făcut macabra descoperire, dimineaţă când au intrat în tură. L-au găsit pe acesta cu capul pe masă, cu un cuţit înfipt în piept şi sub el o baltă de sânge. Îngroziţi, aceştia au sunat imediat la 112 şi au chemat ambulanţa şi poliţia.

„Când am intrat dimineaţă l-am văzut acolo cu capul pe masă. Am crezut că doare. Ştiu că avea probleme, soţia îl părăsise. Păcat de el”, spune Lazăr Băică, unul dintre colegi.

În acelaşi timp, colegii de la serviciu spun că bărbatul era mai abătut în ultima vreme, însă nu se aşteptau să recurgă la un asemenea gest.

„De 10 ani îl cunosc. Nu mă aşteptam să se sinucidă. Ştiu că avea probleme. Nu pot să-mi dau seama ce a fost în mintea lui”, spune şi Daniel Nedea, un alt coleg.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului judeţean pentru efectuarea autopsiei.

„La morga Spitalului Clinic de Urgenţă a fost adus un domn, angajat al Apatermului, care şi-a luat viaţa. Japonezii alegeau să se înjunghie în burtă, crezând că acolo este sufletul, iar acest domn a ales să se înjunghie în piept”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite