Olteanca lui DiCaprio şi-a dorit mereu să ajungă celebră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madalina Ghenea
Madalina Ghenea

Maria Săvescu, profesoara de balet a Mădălinei Ghenea, mai păstrează şi acum legătura cu fotomodelul, chiar dacă slătineanca a plecat din oraşul natal de zece ani.

Tânăra i-a pus inima pe jar celebrului actorul Leonardo DiCaprio a fost tot timpul înconjurată de bărbaţi cu bani „Era normal ca oamenii potenţi financiari să roiască în jurul ei. De mică era frumoasă şi avea ceva deosebit, al ei. Şi-a dorit întodeauna să fie aibă succes, iar acum visul ei s-a împlinit. În Italia a făcut carieră ca model, iar acum îşi încearcă norocul şi în actorie. Peste câţiva ani o să joace alături de actori celebri de la Hollywood“, a declarat Maria Săvescu, profesoara de balet a Mădălinei.   

Mariana Săvescu, fosta profesoară de balet a Mădălinei Ghenea

Click AICI pentru GALERIE FOTO

A plecat de mică în Italia

Madalina Ghenea

Frumoasa olteancă a plecat în Italia, la Milano, înainte să termine clasa a-XII-a. „A venit în ţară, a dat Bacalaureatul, apoi a plecat înapoi la Milano. Este o fată foarte frumoasă, care s-a făcut remarcată prin apariţiile ei în lenjerie intimă. Are un corp bine lucrat, doar a făcut patru ani de balet. A ajutat-o foarte mult să se dezvolte. Deşi a devenit celebră acolo a rămas în continuare aceeaşi fată binecrescută ", a mai spus Maria Săvescu.

Madalina Ghenea

Click AICI pentru GALERIE FOTO

Bărbaţii celebri din viaţa Mădălinei Ghenea, iubita româncă a lui DiCaprio

Mădălina Ghenea a crescut într-un bloc modest cu patru etaje din Slatina. Oamenii susţin că românca de care actorul Leonardo DiCaprio s-a îndrăgostit visa de mică să ajungă celebră. „Acolo unde era un concurs de modeling, era şi Mădălina. Cum a avut ocazia să plece din ţară, a şi făcut-o. Păi ce fată la 14 ani a plecat aşa în lume de una singură?!“, a spus Ioana Militaru.

Mădălina Ghenea a fost o elevă model

Românca Mădălina Ghenea, de la Eros Ramazzotti la Leonardo DiCaprio

Oltencele din viaţa lui DiCaprio. Una visa la un copil cu el, alta i-a sucit minţile

I-a pus pe jar inima lui DiCaprio, dar nu-l vrea de bărbat

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite