Craiova / Tatăl lui Ionuţ Dinu: "O să lupt să fie achitat!". Părinţii Alexandrei vor pedeapsă pe viaţă: "Să zacă în închisoare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul Nelu Dinu, tatăl lui Ionuţ, tânărul care anul trecut a împuşcat-o mortal pe Alexandra Iancu, spune că trei ani cu suspendare, de închisoare, este prea mult pentru fiul său.

Familia lui Ionuţ susţine că nu este normal ca acesta să plătească pentru o faptă pe care nu ar fi comis-o. "Am cerut strămutarea dosarului la Bucureşti, pentru ca acest proces să fie judecat în mod obiectiv. Aici, în Craiova, a fost făcută prea multă mediatizare şi acest lucru ne-a afectat. Oricum, o să lupt să fie achitat", a spus Nelu Dinu.Părinţii Alexandrei spun însă că Ionuţ ar merita peste 40 de ani de închisoare. "Să zacă în închisoare! Cum fata mea este în mormânt, aşa să chinuie şi el pentru suferinţa pe care mi-a adus-o. Pedeapsa pe care a primit-o e prea blândă", a spus Mihai Iancu, tatăl Alexandrei.

Cererea de strămutare aprobată

Ionuţ Cristian Dinu, care a împuşcat-o în cap pe Alexandra Iancu, pe data de 25 iunie 2009, este judecat în stare de libertate de la începutul lunii februarie. Judecătorul arestat, Laurenţiu Anghel, a dispus schimbarea încadrării juridice din omor, faptă pedepsită cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi, în omor din culpă, pedepsită cu între 1 şi 5 ani de puşcărie. Familia lui Ionuţ a cerut strămutarea dosarului la Curtea de Apel din Bucureşti, solicitare admisă de Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie.

Află de AICI mai multe date despre judecătorul care s-a ocupat de acest caz:

Criminal – fiu de poliţist, eliberat de un judecător controversat

Ucisă a doua oară de judecătorii craioveni

Vezi AICI un interviu, în exclusivitate, cu Ionuţ Dinu:

 „Nu mă simt cu musca pe căciulă. Aşa a fost să fie!"

EXCLUSIV: Singurul martor al morţii Alexandrei Iancu rupe tăcerea: "O simt noaptea noaptea respirând lângă mine"

Citeşte AICI care este situaţia familiei Alexandrei Iancu:

Părinţii tinerei, distruşi de decizie

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite