Cauza decesului stabilită de specialişti în cazul tânărului care a murit în condiţii suspecte este de bronhopneumonie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe certificatul de deces al tânărului care s-a stins din viaţă după ce a fost tratat de TBC sunt notate cauzele morţii: bronhopneumonie bilaterală.

Certificatul de deces al lui Sorin Ovidiu Frăţilă, tânărul de 31 de ani care a murit după ce a fost tratat de TBC la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, este semnat de medicul primar Emil Pleşea. Cauzele decesului stabilite de anatomopatologi este de bronhopneumonie bilaterală cu focare confluente.

Citeşte AICI mai multe despre moartea supectă a unui bolnav tratat de TBC:

Anchetă internă la Spitalul de Boli Infecţioase, unde un bolnav de bronhopneumonie a murit. Din primele informaţii, doctorii l-ar fi tratat de tuberculoză

SURSE MEDICALE: Foaia de observaţie a bolnavului care a murit în salon, goală în momentul decesului. Ancheta de la Spitalul de Boli Infecţioase se adânceşte

Cauzele morţii bolnavului pentru care s-a deschis o anchetă la spital vor fi stabilite mâine. Cercetările la Spitalul de Boli Infecţioase continuă

Familia tânărului care a murit în condiţii suspecte: "Răsufla greu, slăbise". Medicul care l-a tratat: "Acest bolnav mergea foarte bine"

Întreaga poveste, pe craiova.adevarul.ro

Sorin Ovidiu Frăţilă, de 31 de ani, a murit în salon după ce timp de o lună a fost tratat de TBC, deşi ar fi avut bronhopneumonie. Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş", unde pacientul a fost internat, a demarat o anchetă internă după ce familia a reclamat situaţia. Specialistul care l-a îngrijit pe bolnav, Lucian Ioncică, a fost manager şi director adjunct al unităţii sanitare. Doctorul a spus că va da o declaraţie oficială după ce va afla rezultatele autopsiei.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla, în exclusivitate, declaraţii zguduitoare ale familiei bolnavului care a murit, ce spun specialiştii despre acest caz, cum comentează conducerea unităţii situaţia petrecută la spital dar şi ce spune medicul implicat în ancheta internă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite