EXCLUSIV Anchetă internă la Spitalul de Boli Infecţioase, unde un bolnav de bronhopneumonie a murit. Din primele informaţii, doctorii l-ar fi tratat de tuberculoză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" a declanşat o anchetă internă, după ce un bolnav de 31 de ani a murit. Familia pacientului a înaintat directorilor instituţiei o sesizare, cerând să se facă lumină în acest caz.

Update: Numele medicului Lucian Ioncică, fost manager al Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş", apare în dosarul anchetei interne care se desfăşoară în cadrul unităţii medicale. "Vom comunica informaţiile despre acest caz mâine", a declarat în această dimineaţă medicul Iulian Diaconescu, actualul manager al Spitalului de Boli Infecţioase.

Sorin Ovidiu Frăţilă, de 31 de ani, a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" la 1 aprilie. Din primele cercetări, doctorii i-ar fi pus diagnosticul de tuberculoză şi i-ar fi administrat tratament cu tuberculostatice, din care nu a lipsit rifampicina, un antibiotic puternic. Duminică dimineaţa, la ora 3.00, pacientul a murit. Surse din rândul cadrelor medicale spun că pacientul avea de fapt bronhopneumonie şi că tratamentul pe bază de rifampicină a estompat manifestările afecţiunii de care suferea în realitate. Familia bolnavului care a decedat a cerut să se facă lumină în acest caz iar conducerea unităţii medicale a declanşat zilele trecute o anchetă internă.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla detalii despre acest caz.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite