Familia tânărului care a murit în condiţii suspecte: "Răsufla greu, slăbise". Medicul care l-a tratat: "Acest bolnav mergea foarte bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sora lui Sorin Ovidiu Frăţilă, tânărul care a decedat după ce a fost îngrijit la Spitalul de Boli Infecţioase, vorbeşte despre cazul cutremurător.

Sorin Ovidiu, din localitatea doljeană Galicea Mare, nu era căsătorit. Sora acestuia, Cristina Ţucă, de 32 de ani, povesteşte că pe toată perioada spitalizării fratele său se simţea foarte rău şi că în ultimele zile abia mai respira. "Răsufla greu, parcă trăgea să moară. Slăbise, nu mai avea poftă de mâncare, de nimic", ne-a spus sora bolnavului care a murit. Aceasta a depus o sesizare la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, cerând să se facă lumină în acest caz. Medicul care l-a tratat pe Sorin Ovidiu de TBC, Lucian Ioncică, a fost manager şi director adjunct al unităţăţii sanitare. "Acest bolnav mergea foarte bine, este imperios să aflu rezultatele biopsiei pentru a da o declaraţie", a explicat astăzi doctorul Lucian Ioncică, medicul curant al bolnavului.

Citeşte AICI mai multe despre moartea supectă a unui bolnav tratat de TBC:

Anchetă internă la Spitalul de Boli Infecţioase, unde un bolnav de bronhopneumonie a murit. Din primele informaţii, doctorii l-ar fi tratat de tuberculoză

SURSE MEDICALE: Foaia de observaţie a bolnavului care a murit în salon, goală în momentul decesului. Ancheta de la Spitalul de Boli Infecţioase se adânceşte

Cauzele morţii bolnavului pentru care s-a deschis o anchetă la spital vor fi stabilite mâine. Cercetările la Spitalul de Boli Infecţioase continuă

Întreaga poveste, pe craiova.adevarul.ro

Sorin Ovidiu Frăţilă, de 31 de ani, a murit în salon după ce timp de o lună a fost tratat de TBC, deşi ar fi avut bronhopneumonie. Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş", unde pacientul a fost internat, a demarat o anchetă internă după ce familia a reclamat situaţia. Specialistul care l-a îngrijit pe bolnav, Lucian Ioncică, a fost manager şi director adjunct al unităţii sanitare.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla, în exclusivitate, declaraţii zguduitoare ale familiei bolnavului care a murit, ce spun specialiştii despre acest caz, cum comentează conducerea unităţii situaţia petrecută la spital dar şi ce spune medicul implicat în ancheta internă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite