O poliţistă şi familia ei, bătuţi pe stradă de un cunoscut interlop. Copilul ei de numai două luni a fost rănit UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poliţistă constănţeancă şi familia ei au ajuns la spital, agresaţi de un interlop în plină stradă. Bătăuşul este campion la arte marţiale. În altercaţie a fost rănit inclusiv copilul poliţistei, în vârstă de numai două luni.

Incidentul a avut loc luni seara în cartierul constănţean Poarta 6. Poliţista se plimba pe strada Lirei împreună cu soţul şi copilul lor de două luni.

O şoferiţă şi-a lăsat portiera deschisă blocând trotuarul, iar în momentul în care poliţista i-a cerut s-o închidă ca să poată trece cu căruciorul copilului, femeia l-a lovit pe soţul agentei de Poliţie.

Întreaga ceartă a degenerat, iar şoferiţa, care este soţia interlopului Marius Iulian Ursoi, a chemat întăriri. Acesta a venit imediat la faţa locului cu întăriri, luându-i la bătaie poliţistă şi pe soţul ei. În altercaţie a fost rănit şi copilaşul de numai două luni, deoarece căruciorul lui a fost răsturnat.

Poliţista şi familia acesteia au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa pentru primirea de îngrijiri medicale.

Interlopul Marius Iulian Ursoi a fost reţinut de anchetatori pentru 24 de ore. El este campion la karate şi kick-boxing, fiind antrenor pentru vedetele K1 Ciprian Sora şi Daniel Ghiţă.

În octombrie 2006, Ursoi s-a numărat printre interlopii care au devastat Hotelul Flora din staţiunea Mamaia, la care primarul Radu Mazăre şi preşedintele Consiliului Judeţean Nicuşor Constantinescu sunt acţionari.

Sub privirile turiştilor, hotelul a fost atunci scena unui scandal cu topoare şi săbii între interlopi, iar procurorii au început urmărirea penală pentru opt agresori, printre care cunoscuţii Mihăiţă şi Traian Vasea, Marius Iulian Ursoi, Cristian Marian Gherghişan.

Marius Iulian Ursoi s-a mai aflat în centrul unui scandal, cu un an înainte de lupta de la Flora. El se afla împreună cu câţiva cursanţi de arte marţiale în sala de sport a Şcolir nr. 23 din Constanţa, când peste ei au năvălit un grup de opt mascaţi care i-au luat la bătaie cu bâtele. Pentru răfuiala interlopă, Ursoi l-a indicat pe Gherghişan drept vinovat de atac.

Tot Ursoi s-a numărat printre cei care au fost bătuţi la pizzeria Angelli la finele lui 2006, tot într-o reglare de conturi din mediul interlop.

Comunicatul oficial al Poliţiei: Agresorul poliţistei şi al familiei acesteia va fi dus la arestare

Polițist de la Rutieră, rănit de un șofer băut. Agentul de circulație se îndrepta pe motocicletă spre un accident din Mamaia

Polițistul Gabriel Florescu, accidentat în misiune, povestește cum și-a salvat singur viața

Poliţistul rămas invalid în urmărirea beizadelelor Beniamin Ţânţaş şi Natalia Mateuţ speră să urce din nou pe motocicletă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite