Comunicatul oficial al Poliţiei: Agresorul poliţistei şi al familiei acesteia va fi dus la arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a emis marţi, 2 octombrie, comunicatul oficial privind agresiunea a cărei victimă a căzut o poliţistă şi familia sa, ca urmare a unui conflict cu soţia unui interlop. 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa cercetează în stare de reţinere un bărbat care a agresat o familie pe o stradă din municipiul Constanţa.

La data de 1 octombrie, în jurul orei 19.35, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie din Constanţa, despre faptul că în timp ce se deplasa împreună cu soţul ei, pe o stradă din cartierul Poarta 6, între ei şi proprietara unui autoturism s-a iscat un conflict spontan.

Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat, potrivit sesizării, faptul că reclamanţii se deplasau cu fiul lor în cărucior, pe o stradă din cartierul Poarta 6, iar la un moment dat calea le-a fost blocată de portiera unui autoturism, lăsată deschisă, iar între soţul femeii şi proprietara autoturismului s-a iscat un conflict spontan în care aceştia s-au agresat reciproc.

După conflict, în timp ce reclamanţii se deplasau spre domiciliu au fost ajunşi de un autoturism, din care au coborât trei bărbaţi, unul dintre ei agresându-i pe cei doi soţi, care ulterior au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală în care se efectuează investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice şi loviri sau alte violenţe.

Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au identificat principalul suspect, care a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, iar bărbatul de 40 de ani din Constanţa a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi ulterior instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, urmând ca în funcţie de rezultatul investigaţiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.

O poliţistă şi familia ei, bătuţi pe stradă de un cunoscut interlop. Copilul ei de numai două luni a fost rănit UPDATE

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite