Polițist de la Rutieră, rănit de un șofer băut. Agentul de circulație se îndrepta pe motocicletă spre un accident din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un polițist de la Serviciul Rutier a fost accidentat la Constanța de un șofer băut, care avea permisul suspendat tot pentru alcool. Agentul de circulație este din Gorj și este detașat pe litoral în perioada sezonului estival.

Agentul principal Valeriu V. (32 de ani) se îndrepta vineri dimineața, în jurul orei 9, spre locul unui accident rutier ce fusese semnalat în stațiunea Mamaia. Polițistul conducea o motocicletă BMW cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

La intersecția Bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Dispensarului, șoferul unui Opel a întors brusc mașina, tăind linia continuă pentru un viraj la stânga. Motocicleta Poliției a fost acroșată lateral spate, provocând rănirea agentului de circulație.

Șoferul vinovat, Radu Ionuț Andone (32 de ani) din Constanța, avea permisul suspendat pentru conducere sub influența alcoolului. El se afla la volan fără a avea acest drept și mai mult, consumase deja băuturi alcoolice.

Andone avea o alcoolemie de 0,34 mg/l de alcool pur în aerul expirat. El a fost reținut de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

Istoricul accidentelor grave ale polițiștilor de la Rutieră

Agentul de circulație din Gorj se poate considera norocos, deoarece a scăpat doar cu policontuzii.

Citește povestea emoționantă a agentului Dobrilă

Anul trecut, un polițist rutier din Brăila detașat pe litoral a suferit un grav accident pe când urmărea, pe șoseaua Cernavodă - Constanța, bolidul beizadelelor Beniamin Țânțaș și Natalia Mateuț.

Cristian Georgian Dobrilă a rămas invalid în vara 2011, la doar 30 de ani și se luptă acum pentru recuperare.

Mărturisirile agentului Florescu

Alt polițist de la Rutieră este infirm în urma unui accident pe care l-a suferit într-o misiune. În decembrie 2009, agentul Gabriel Florescu (33 de ani) de la Poliția Rutieră Constanța, a rămas fără un picior din cauza unui șofer care a derapat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite