Ucis în accident rutier şi abandonat pe câmp. Cadavrul unui bărbat, sfârtecat de animale la Valea Dacilor FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în această dimineaţă pe marginea drumului, la Valea Dacilor, în judeţul Constanţa. Trupul fusese devorat pe jumătate de câini, iar în apropiere criminaliştii au descoperit şi bara din faţă a unei maşini.

Update: Corpul neînsufleţit al crescătorului de animale a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Abia în cursul zilei de mâine anchetatorii vor şti cu certitudine dacă Sarali a murit în accident rutier sau din alte cauze.

Update: Anchetatorii merg pe varianta unui accident rutier, însă nu exclud nici o crimă. „Bărbatul are femurul piciorului stâng rupt. Medicii legişti vor stabili însă cauza exactă a morţii“, a afirmat comisarul şef Constantin Dancu, comandantul Poliţiei Rutiere Constanţa. 

Update: Familia bărbatului a declarat că Sarali a plecat marţi în jurul orei 13.30 la Medgidia, ca să vadă nişte vaci pe care voia să le cumpere. „A venit fiul vânzătorului şi l-a luat. Nu avea toţi banii la el, avea doar vreo 400 de lei. Ultima dată l-am sunat noi pe la 16.30. Nu ştiam ce e cu el, nu dăduse niciun semn  de viaţă. Ne-a spus că este foarte bine. Apoi, de câte ori am mai încercat să sunăm, a intrat căsuţa vocală, avea telefonul mobil închis“, au declarat rudele bărbatului.

Atenţie, imagini şocante!

image

Update: Victima se numeşte Varol Sarali (45 de ani) şi este din Valea Dacilor. Bărbatul a fost văzut ultima dată ieri, mergând pe marginea drumului.

Anchetatorii cred că bărbatul a fost victima unui accident auto în care şoferul a fugit de la locul faptei, abandonându-şi victima. Cercetările sunt în plină desfăşurare. Poliţiştii au blocat circulaţia pe un sens de mers, între Valea Dacilor şi Medgidia.

CITEŞTE ŞI:

Călugăr decapitat, abandonat într-un sac pe strada primarului din Ghindărești

Mister nerezolvat: cine l-a decapitat pe călugărul Alexe?

Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat. Vezi aici cine îi scria!


Călugărul decapitat a slujit la mănăstirea de rit vechi Uspenia. Vezi aici imagini cu mănăstirea unde a trăit până în vară Alexe Aritom!

Călugărul decapitat, înmormântat fără preoţi! El este condus pe ultimul drum de procurori şi poliţişti

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite