EXCLUSIV Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat. Vezi aici cine îi scria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călugărul Alexe Artiom FOTO: Pro TV
Călugărul Alexe Artiom FOTO: Pro TV

Una dintre cele mai importante probe pe care le deţin anchetatorii în cazul călugărului Alexe, găsit decapitat ieri într-un şanţ din comuna Ghindăreşti este telefonul mobil. Anchetatorii au găsit în telefon un mesaj în limba italiană.

Telefonul călugărului a fost descoperit ăn locuinţa sa din Ghindăreşti, alături de actele de identitate. Anchetatorii au văzut mai multe apeluri pierdute, semn că cineva îl căutase în mod insistent dar şi un mesaj text dubios. „Era un mesaj în limba italiană. Nu a fost tradus integral însă era de la un bărbat, care îi transmitea că şi-ar fi dorit să îl revadă“, au precizat surse din anchetă.

Mister nerezolvat: cine l-a decapitat pe călugărul Alexe?

Telefonul a fost luat de anchetatori şi toate apelurile sau mesajele vor fi verificate, iar apelanţii identificaţi.

Călugărul decapitat a slujit la mănăstirea de rit vechi Uspenia. Vezi aici imagini cu mănăstirea unde a trăit până în vară Alexe Aritom!

Localnicii spun că Alexe a fost plecat la muncă în străinătate în Italia. Anchetatorii nu exclud ca mesajul să fi fost trimis de o cunoştinţă de acolo însă nu se pot pronunţa cu privire la relaţia dintre călugăr şi expeditorul mesajului. Munca în Italia nu îl făcuse însă mai prosper pe Alexa: el trăia din ajutor social şi muncea cu ziua la localnici.

Concluzia anchetatorilor: Călugărul Alexe a fost desfigurat cu lovituri de topor

Călugăr decapitat, abandonat într-un sac pe strada primarului din Ghindărești


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite