GALERIE FOTO Călugărul decapitat a slujit la mănăstirea de rit vechi Uspenia. Vezi aici imagini cu mănăstirea unde a trăit până în vară Alexe Artiom!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mănăstirea de rit vechi Uspenia
Mănăstirea de rit vechi Uspenia

Reprezentanţii mănăstirii de rit vechi Uspenia din Slava Rusă spun că de Sfânta Maria (pe data de 28 august) l-au văzut ultima dată pe călugărul Alexe Artiom. Acesta nu stătea permanent aici, mai spun călugării de la Uspenia.

Aceştia sunt şocaţi de faptul că bărbatul a fost ucis. Pentru că nu stătea în permanenţă la mănăstire, nu s-au îngrijorat că nu mai vine. „El era mai tot timpul plecat. Ultima dată l-am văzut de Sfânta Maria, pe 28 august. De atunci nu mai ştim nimic despre el. Nu am apucat să îl cunoaştem prea bine“, spune unul dintre călugării de la mănăstire.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Trupul lui Alexe Artiom (40 de ani) a fost descoperit ieri dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe strada Nucilor, de trecători. Bărbatul era decapitat: capul a fost găsit în acelaşi sac, aşezat lângă picioare. Când a fost ucis, călugărul purta rasa monahală specifică călugărilor ortodocşi de rit vechi.

Mănăstirea de rit vechi Uspenia
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite