Călugărul decapitat, înmormântat fără preoţi! El este condus pe ultimul drum de procurori şi poliţişti GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crimă la Ghindăreşti
Crimă la Ghindăreşti

Alexe Artiom (40 de ani) este înmormântat astăzi, la Ghinăreşti. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus în curtea casei sale. Fostul călugăr este înmormântat fără preoţi, doar în prezenţa poliţiştilor.

Oamenii din sat spun că Mitropolia Bisericii Ortodoxe de Rit Vechi a decis ca fostul călugăr să fie înmormântat fără preoţi, iar sicriul să nu fie depus în biserica din Ghindăreşti. Preotul care slujeşte în sat nu va fi prezent la înmormântare.



Alexe Artiom va fi dus la groapă în această după-amiază, condus pe ultimul drum de săteni, dar şi de procurori şi poliţişti, care speră să obţină indicii preţioase care să-i conducă la asasinul fostului călugăr. Până la această oră, în curtea casei sale din comuna lipoveană s-au adunat peste 100 de persoane, care au adus bani sau mâncare pentru a ajuta familia defunctului. 

Şocant: Călugărul decapitat avea unghiile vopsite cu ojă roşie! Ipoteza unei crime pasionale, din ce în ce mai susţinută


Alexe Artiom a fost găsit decapitat pe o stradă din Ghindăreşti, sâmbătă dimineaţă, de un localnic. Legiştii au descoperit că victima a fost ucisă cu o cruzime greu de imaginat. Asasinul său l-a desfigurat cu lovituri de topor, astfel încât abia cu greu a putut fi recunoscut, apoi i-a retezat capul. Crima a îngrozit comunitatea de lipoveni. Părerile sunt împărţite: în timp ce unii refuză să creadă că au un ucigaş cu sânge rece printre ei, alţii sunt convinşi că un lipovean a comis crima.

Călugăr decapitat, abandonat într-un sac pe strada primarului din Ghindărești

Mister nerezolvat: cine l-a decapitat pe călugărul Alexe?

Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat. Vezi aici cine îi scria!

Călugărul decapitat a slujit la mănăstirea de rit vechi Uspenia. Vezi aici imagini cu mănăstirea unde a trăit până în vară Alexe Aritom!



Înmormântarea călugărului decapitat
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite