Şocant: Călugărul decapitat avea unghiile vopsite cu ojă roşie! Ipoteza unei crime pasionale, din ce în ce mai susţinută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călugărul Alexe Artiom FOTO: Pro TV
Călugărul Alexe Artiom FOTO: Pro TV

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei de la Ghindăreşti. Anchetatorii spun că la necropsie medicii legişti au descoperit că bărbatul avea unghiile degetelor de la picioare vopsite cu ojă roşie!

Ipoteza crimei pasionale este din ce în ce mai susţinută, mai ales că anchetatorii au indicii că Alexe Artiom întreţinea relaxii sexuale cu bărbaţi. Acest aspect va fi elucidat cu exactitate abia în urma unei expertize ce urmează să fie efectuată la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“.



Alexe Artiom a fost găsit decapitat pe o stradă din Ghindăreşti, sâmbătă dimineaţă, de un localnic. Legiştii au descoperit că victima a fost ucisă cu o cruzime greu de imaginat. Asasinul său l-a desfigurat cu lovituri de topor, astfel încât abia cu greu a putut fi recunoscut, apoi i-a retezat capul. Crima a îngrozit comunitatea de lipoveni. Părerile sunt împărţite: în timp ce unii refuză să creadă că au un ucigaş cu sânge rece printre ei, alţii sunt convinşi că un lipovean a comis crima.

Călugăr decapitat, abandonat într-un sac pe strada primarului din Ghindărești


Mister nerezolvat: cine l-a decapitat pe călugărul Alexe?


Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat. Vezi aici cine îi scria!

Călugărul decapitat a slujit la mănăstirea de rit vechi Uspenia. Vezi aici imagini cu mănăstirea unde a trăit până în vară Alexe Aritom!

image

Călugărul decapitat, înmormântat fără preoţi! El este condus pe ultimul drum de procurori şi poliţişti

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite