Ucigaşul călugărului Artiom, la instanţă: „Nu eram iubiţi!“ GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simion Ivan a ajuns ajuns în această seară în faţa magistraţilor Tribunalului Constanţa. Înainte de a intra în sala unde urma să fie judecată propunerea de arestare preventivă făcută de procurori pe numele său, criminalul a făcut câteva declaraţii.

„Da, îmi pare rău că l-am omorât. Nu eram iubiţi“, a declarat Simion Ivan. El a coborât din duba Centrului de Detenţie al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa având cătuşe la mâni şi flancat de doi poliţişti.

Click pe poze pentru mai multe imagini cu ucigaşul sadic din Ghindăreşti!

Simion Ivan l-a decapitat pe călugărul Alexe Artiom

Ivan Simion le-a declarat anchetatorilor că a acţionat singur. A dat dovadă de o cruzime ieşită din comun când şi-a decapitat victima, folosind un cuţit de bucătărie. A scăpat de cadavru după ce l-a împachetat într-un sac, l-a urcat într-un cărucior şi l-a dus pe marginea şoselei, la 40 de metri de casa sa.

Magistraţii dedid în această seară dacă îl arestează preventiv pe Ivan. El este acuzat de omor deosebit de grav şi profanarea unui cadavru şi riscă pedeapsa maximă de 25 de ani de închisoare.

Confesiunea ucigaşului călugărului Alexe: „M-am enervat că s-a dezbrăcat în faţa mea. L-am lovit cu ciocanul drept în frunte!

Ucigașul călugarului Alexe a fost prins! Criminalul a recunoscut!

Amănunte-şoc în cazul călugărului decapitat! Poliţiştii au făcut cercetări sub ochii ucigaşului!

Călugăr decapitat, abandonat într-un sac pe strada primarului din Ghindărești

Mister nerezolvat: cine l-a decapitat pe călugărul Alexe?


Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat. Vezi aici cine îi scria!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite