EXCLUSIV Amănunte-şoc în cazul călugărului decapitat! Poliţiştii au făcut cercetări sub ochii ucigaşului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a legat banda galbenă de gardul criminalului
Poliţia a legat banda galbenă de gardul criminalului

Criminalul Ivan Simion a urmărit pas cu pas ancheta poliţiştilor, aşteptându-se probabil ca în orice moment să fie arestat. Sâmbătă, ucigaşul a petrecut ore în şir lângă banda galbenă pe care scria: „Poliţia! Nu treceţi“, în timp ce victima sa zăcea la câţiva metri depărtare.

„Poliţiştii au legat banda galbenă de gardul lui Ivan Simion. Casa lui este cumva în diagonală faţă de locul unde a fost găsit corpul neînsufleţit. Nu aveau de unde să ştie. El a stat tot timpul acolo şi tot timpul încerca să treacă, să vadă mai bine. De vreo două ori l-am alungat eu de acolo: «Lasă dom’le oamenii să-şi facă treaba! Treci în casă!»“, a declarat primarul din Ghindăreşti, Vasile Simion.



Edilul s-a declarat şocat de faptul că ucigaşul este unul dintre localnici însă spune că cel puţin i s-a mai luat o pată de pe inimă, pentru că suspiciunea nu mai planează asupra tuturor.
„Ivan e sărac, trăia şi el tot din ajutor social. Nu era violent, nu am avut probleme cu el, nu avem cum să citim în mintea omului, nu l-am fi crezut capabil de aşa ceva. Dacă am fi ştiut, vă daţi seama că am fi spus Poliţiei“, a mai explicat primarul.
El a spus că, pe de o parte, este un mare noroc că Ivan a fost reţinut de anchetatori. „Dacă s-ar fi ştiut sau ar fi fost bănuit, l-ar fi linşat femeile. Aţi văzut ce revoltaţi sunt oamenii. Toţi au regretat că s-a întâmplat aşa ceva“, a mai spus Simion.
Ivan a fost căsătorit de două ori însă a rămas văduv. Stătea în casa celor doi copii dintr-o căsătorie anterioară ai fostei sale soţii. Familia sa a plecat însă în Spania, la muncă, permiţându-i barbatului să locuiască, în continuare, în casa în care s-a comis crima.

Călugăr decapitat, abandonat într-un sac pe strada primarului din Ghindărești


Mister nerezolvat: cine l-a decapitat pe călugărul Alexe?

Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat. Vezi aici cine îi scria!


Călugărul decapitat a slujit la mănăstirea de rit vechi Uspenia. Vezi aici imagini cu mănăstirea unde a trăit până în vară Alexe Aritom!

Călugărul decapitat, înmormântat fără preoţi! El este condus pe ultimul drum de procurori şi poliţişti

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite