UPDATE Confesiunea ucigaşului călugărului Alexe: „M-am enervat că s-a dezbrăcat în faţa mea. L-am lovit cu ciocanul drept în frunte!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simion Ivan, ucigaşul călugărului Alexe Artiom FOTO: Adevărul
Simion Ivan, ucigaşul călugărului Alexe Artiom FOTO: Adevărul

Simion Ivan locuieşte la aproximativ de 40 de metri de locul unde a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, cadavrul decapitat al fostului călugăr Alexe Artiom. Criminalul a povestit anchetatorilor, cu lux de amănunte, cum a comis fapta.

UPDATE, ora 18.45. Simion Ivan a fost arestat pentru 29 de zile.

El a declarat că l-a ucis vineri spre sâmbătă noaptea la miezul nopţii, după ce băuseră o sticlă de ţuică şi una de vin. „S-a dezbrăcat în faţa mea“, a declarat Simion Ivan, explicând că Alexe i-a propus să facă sex. Ucigaşul a spus că a văzut negru în faţa ochilor. „L-am lovit cu ciocanul în frunte şi a căzut pe spate. Apoi l-am târât în curte şi i-am tăiat capul cu cuţitul“, a afirmat el.

Anchetatorii au spus că Ivan l-a lovit de atâtea ori cu ciocanul încât nici măcar nu au reuşit, la necropsie, să numere loviturile. „Erau peste zece“, a declarat procurorul de caz Sadâc Zafer.

Criminalul a avut atât de mult sânge rece încât s-a gândit la un plan, ca să transporte mai bine cadavrul. Şi-a legat victima de mâini şi de picioare, înainte de a o băga în sac. „Era sacul prea mare şi se mişca în interior“, a povestit Ivan. 


Ucigașul călugarului Alexe a fost prins! Criminalul a recunoscut!

Amănunte-şoc în cazul călugărului decapitat! Poliţiştii au făcut cercetări sub ochii ucigaşului!

Doi suspecţi reţinuţi pentru audieri în cazul crimei de la Ghindăreşti!

Mister nerezolvat: cine l-a decapitat pe călugărul Alexe?

Concluzia anchetatorilor: Călugărul Alexe a fost desfigurat cu lovituri de topor


Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat. Vezi aici cine îi scria!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite