Tragedie la Constanţa: Un italian şi-a înjunghiat concubina şi s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe, joi seara, în jurul orei 17.00, la intersecţia dintre Bulevardul Tomis şi strada Soveja. Poliţiştii au descoperit că bărbatul îşi înjunghiase concubina.


Motivul gestului şocant al italianului care s-a aruncat de la etaj cu fiul în braţe: apa plată!
Constanţa: Presa italiană tace! Nimic despre Giuseppe - tatăl criminal!

UPDATE 23.05
- Vecinii care au sunat la 112 spun că Felicia avea în urmă cu doi ani o agenţie de turism. „Apoi a intrat în concediu de creştere a copilului şi urma să stea acasă cu cel mic până în luna martie, când ar fi trebuit să împlinească doi ani. În tot acest timp, ea ne spunea că primea ajutor financiar de la sora ei, care era medic în Italia“, a declarat un vecin.

Părinţii Feliciei , fata măcelărită de un italian la Constanţa au plecat deja spre Litoral. Vecinii acestora spun că aseară a fost jale mare în familia Tiron

În ciuda declaraţiilor contradictorii date de vecini, care spun că cei doi se certau frecvent, procurorii au stabilit că singura ceartă recentă dintre ei a avut loc cu puţin timp înainte de tragedie. „După ce a fost înjunghiată, victima a ieşit pe casa scării şi a cerut ajutor. Concubinul ei s-a încuiat în casă, a luat copilul în braţe şi s-a aruncat de la aproximativ 50 de metri înălţime“, a declarat Andrei Bodean, procurorul care se ocupă de caz.

El spune că femeia a fost înjunghiată de două ori, însă expertiza medico-legală va stabili cu exactitate gravitatea şi numărul loviturilor. „Am găsit cuţitul rupt în casă şi mai multe prospecte de medicamente în limba italiană“, explică procurorul.

UPDATE 22.30 - În ciuda eforturilor medicilor, băiețelul de un an și jumătate a murit, în urmă cu câteva minute, în Spitalul Clinic de Urgență Constanța. Medicii au spus că băiețelul era conectat la monitor și asistat de personal, însă a suferit un stop cardio-respirator. Cauza morții va fi stabilită la necropsie.

UPDATE 20.05 - Medicii speră într-o evoluţie favorabilă a stării de sănătate a micuţului Giuseppe. „Computerul tomograf a arătat că pacientul are o fractură la nivelul mandibulei şi o colecţie de aer la nivelul plămânilor. Pentru că era agitat, copilul a fost intubat şi monitorizat atent până la sosirea la Unitatea de Primire Urgenţe“, a declarat dr. Florian Stoian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
Despre Felicia Tiron, dr. Stoian spune că plaga înjunghiată este la nivelul abdomenului, pacienta fiind internată pe secţia de Chirurgie a unităţii spitaliceşti.

UPDATE 19.45 - Vecinii care au sunat la 112 spun că imediat ce a fost înjunghiată, Felicia Tiron a ieşit pe casa scării strigând „Salvaţi-mi copilul!“. Părinţii femeii sunt plecaţi în Italia, la fel şi sora Feliciei, care a fost prima persoană pe care concubina italianului a sunat-o să-i spună ce s-a întâmplat.

UPDATE 19.05 - Giuseppe Finocchiaro avea 57 de ani, iar Felicia Tiron - 34 de ani. Anchetatorii spun că o parte din lama cuţitului cu care femeia a fost înjunghiată de concubin în zona abdomenului a rămas în ea.

Giuseppe Finocchiaro şi Felicia Tiron - fotografii de familie 

Anchetatorii au găsit în  apartamentul  în care locuiau cei doi foarte multe prospecte de medicamente pe care italianul le-ar fi luat.

image

FOTOGALERIE CU LOCUL UNDE S-A PRODUS TRAGEDIA!


UPDATE 18.50 - Angajaţii unui magazin, situat la mai puţin de 10 metri de locul unde a căzut bărbatul, spun că au auzit o bubuitură puternică. „Am văzut pe cineva întins pe pământ şi o pătură în care, mai târziu, am observat că era un copil. Nu scotea niciun sunet şi am crezut că este mort. A venit ambulanţa, medicii au luat copilul pe o targă şi au plecat imediat“, a spus Georgiana, una dintre angajatele magazinului.

Cei doi concubini locuiau în apartamentul cu numărul 84 din blocul T10 de pe Bulevardul Tomis, nr. 283. Pe lista de întreţinere, la apartamentul cu numărul 84, este trecută Mihaela Năstase.

UPDATE 18.35 - Procurorii şi criminaliştii au urcat în apartamentul de la balconul căruia s-a aruncat italianul cu copilul în braţe, pe care îl învelise într-o pătură.

Felicia Tiron, concubina italianului, a fost transportată la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa

UPDATE 18.30 - Medicul legist Mihai Onciu: „Bărbatul a murit pe loc cu grave traumatisme la nivelul capului şi în regiunea cefalică“.

UPDATE 18.26 - Psihologul Roxana Onea crede că tragedia s-a produs pe fondul unui conflict în familie. „Omul a dat dovadă de egoism, pentru că nu s-a aruncat singur. Probabil că a înjunghiat-o pe ea şi, în ideea că nu a reuşit s-o omoare, a pedepsit-o luându-i copilul, convins fiind că nu are cum să scape dacă se aruncă de la etajul nouă. Egoismul lui a fost dus la maximum", a spus psihologul.

UPDATE 18.18
- Adrian Bavaru, consulul Italiei la Constanţa: „Este cel mai grav caz de până acum. Nu am mai auzit de niciun astfel de caz la Constanţa. Au mai fost înegistrate doar cazuri uşoare, cum ar fi de furt, dar de aşa amploare niciodată".

UPDATE 18.05 -
Bărbatul decedat se numea Giuseppe Finocchiaro, iar concubina sa este Felicia Tiron, de 35 de ani. „A fost un conflict între cei doi concubini, cel mai probabil pe fondul geloziei. Victima a fost înjunghiată în zona şoldului, dar este cooperantă, viaţa nefiindu-i pusă în pericol“, a declarat comisar şef Dumitru Catană, comandantul inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

image
image

Citiţi şi: Un buzoian este încă viu după a opta tentativă de sinucidere!

Iaşi: Dosarul crimei perfecte, fără vinovat după 11 ani

La faţa locului au ajuns medicii legişti şi încă este aşteptat un procuror pentru efectuarea cercetărilor. Vecinii sunt cei care au apelat 112.

Vecinii celor doi concubini spun că Finocchiaro avea o firmă de transport, iar în ultima vreme cumpărase foarte multe TIR-uri. „Nu a mai putut să plătească maşinile şi ar fi vrut să vândă apartamentul. Femeia nu a fost de acord“, spune Iusein Ener, un vecin al celor doi.

UPDATE 17.58
„Copilul este în stare gravă. Colegii mei, de la Urgenţă, l-au intubat“, a declarat Rodica Tudoran, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

UPDATE 17.53 - Vecinii spun că bărbatul s-a aruncat de la geamul apartamentului cu nr. 84 din blocul T10. Tot ei spun că femeia se numeşte Felicia, iar pe copil Giuseppe. Italianul şi românca erau împreună de aproape 4 ani. În urmă cu trei zile mai avusese loc o ceartă în familia celor doi.

UPDATE 17.35 - Vecinii spun că bărbatul este cetăţean italian şi obişnuia să se certe destul de des cu mama copilului său. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 9 al blocului, în braţe cu micuţul de un an şi jumătate, după ce şi-a înjunghiat de două ori concubina. Cadavrul cetăţeanului nu a fost încă ridicat de pe spaţiul verde din faţa geamurilor.

Poliţiştii spun că bărbatul a murit, dar copilul de un an şi jumătate încă trăieşte. Este însă în stare foarte gravă, iar şansele de supravieţuire sunt minime.

Sinucigaşul refuzat de moarte a opta oară are traume psihice severe de pe urma Revoluţiei

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite