Constanţa: Motivul gestului şocant al italianului care s-a aruncat de la etaj cu fiul în braţe: apa plată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De pe patul de spital, Felicia Tiron a povestit anchetatorilor că altercaţia cu Giuseppe Finocchiaro, tatăl copilului ei, a pornit de la o sticlă de apă plată. Cearta, aparent banală, s-a terminat tragic: italianul şi-a înjunghiat iubita, apoi s-a aruncat de la etaj cu fiul său în braţe. Bărbatul şi copilul în vârstă de numai un an şi jumătate au murit.

UPDATE ora 17.10 În locul în care a căzut micuţul şi tatăl său au fost aprinse lumânări. Vecinii şi constănţenii şocaţi de tragedia din cartierul Tomis III au lăsat în faţa blocului flori şi jucării de pluş. Oamenii care trec pe lângă locul în care s-a produs tragedia se opresc şi se închină. „Nu pot să cred. Este o nenorocire. Păcat de sufletul copilaşului“, spune o femeie.



UPDATE ora 16.45
Legiştii au finalizat şi necropsia micuţului. „Cauza principală a decesului a fost o hemoragie şi o contuzie la nivelul capului, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral“, a declarat medicul legist Mihai Onciu. Specialistul spune că băieţelul prezenta şi un hemotorax  şi o contuzie la nivelul plămânului stâng, leziuni care au contribuit la decesul copilului.

UPDATE 14.20
- Medicii legişti au terminat de efectuat necropsia cetăţeanului italian. În urma căzăturii, Giuseppe Finocchiaro şi-a zdrobit capul. Mihai Onciu, medic legist, spune că bărbatul era diabetic şi suferea de mai multe afecţiuni cardiace şi renale. „Cetăţeanul italian a decedat ca urmare a unei dilacerări complexe meningo-cerebrale. A suferit un traumatism cranio-cerebral polisedimentar, cu leziuni cantonate la nivelul extremităţii cefalice", a declarat medicul legist. 

Nenorocirea a avut loc joi seara într-un bloc-turn situat pe bulevardul Tomis din Constanţa. „I-am spus să se ducă să ia o sticlă de apă plată pentru copil. Mi-a zis să-i dau apă de la robinet. Am ridicat vocea la el spunându-i că nu îi pot da copilului apă de la robinet“, a povestit femeia anchetatorilor.

image

Citiţi şi:

Tragedie la Constanţa: Un italian şi-a înjunghiat concubina şi s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe

Constanţa: Presa italiană tace! Nimic despre Giuseppe - tatăl criminal!

Părinţii Feliciei , fata măcelărită de un italian la Constanţa au plecat deja spre Litoral. Vecinii acestora spun că aseară a fost jale mare în familia Tiron

Auzind asta, bărbatul nu a mai spus absolut nimic: pur şi simplu a luat cuţitul şi a lovit-o de două ori. Prima dată a zgâriat-o în zona sânului, iar a doua oară în zona abdomenului.

Felicia Tiron, în ambulanţă, la câteva minute după nenorocire

 „I-am smuls cuţitul şi am rupt lama. I-am zis să nu se sperie, că nu am păţit nimic şi să sune la Ambulanţă. Venea însă spre mine aşa că m-am speriat şi am fugit“, a mai spus Felicia Tiron. A ieşit pe capul scării aşteptându-se ca bărbatul să o urmărească. Când a văzut că italianul încuie uşa după ea s-a îngrozit şi a cerut vecinilor să spargă uşa. Locuinţa era goală, iar iubitul şi fiul său - nicăieri. Abia când a ieşit pe balcon şi a privit în jos şi-a dat seama de nenorocire: iubitul şi fiul zăceau pe peluza din faţa blocului. „Îmi pare rău că am ieşit din casă“, a spus femeia printre lacrimi. 

image

Giuseppe Finocchiaro a murit pe loc

Femeia a spus că ea şi italianul aveau mari probleme cu banii. Aproape nu mai aveau din ce trăi, şi de aceea între ei era o stare tensionată. Italianul împrumutase de la familia sa din Torino 53.000 de euro cu gândul să construiască o pensiune la Eforie. Au apucat să cumpere terenul şi să înceapă construcţia, însă nu au mai reuşit să o finalizeze, pentru că au rămas fără bani.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite