Mălina Olinescu s-a sinucis în acelaşi fel ca tatăl ei! „Era foarte mică atunci când s-a întâmplat tragedia, dar aşa ceva nu se uită niciodată“, spune compozitorul Dumitru Lupu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mălina Olinescu
Mălina Olinescu

Mălina Olinescu şi-a pus capăt zilelor în acelaşi fel în care a făcut-o şi tatăl său. Artista s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuia. În 1981, tatăl său, actorul Boris Olinescu, s-a sinucis în acelaşi fel.

Vestea morţii i-a şocat pe compozitorii din Constanţa care au cunoscut-o pe artistă, mai ales că Mălina Olinescu urcase de mai multe ori pe scena festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia. „Eu am colaborat cu mama ei, artista Doina Spătaru, şi o ştiam şi pe Mălina. Sunt încă şocat. Şi tatăl ei s-a sinucis în acelaşi fel. Fetele erau foarte mici când s-a întâmplat tragedia, dar asta nu se poate uita niciodată. Am auzit că ea spunea de ceva vreme că vrea să-şi ia viaţa. Este o mare pierdere, mă gândesc acum ce-o fi în sufletul Doinei. Era o artistă foarte bine pregătită“, spune compozitorul Dumitru Lupu.


image

Citiţi şi:

Doliu la "Şcoala Vedetelor"

Compozitorul este de părere că moartea artistei nu are legătură cu faptul că în ultima vreme intrase într-un con de umbră. „Lucrul acesta se întâmplă cu toţi artiştii. Nu era cazul ei să fie într-un coborâş. Titus Munteanu spunea despre ea că a fost o revelaţie a Şcolii Vedetelor. Era o fată deosebită, o foarte bună interpretă, cu un timbru pe care-l recunoşteai la radio“, a adăugat Dumitru Lupu.

Cântăreaţa a arătat că poate să zboare la cer şi fără iubire

Pentru Mălina Olinescu, rampa de lansare a reprezentat-o Şcoala Vedetelor, show-ul de televiziune care i-a adus notorietate începând din 1996. În acelaşi an, a câştigat premiul al III-lea, la secţiunea Interpretare a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia.

În anul următor, la Festivalul de la Mamaia, a câştigat, alături de compozitorul Adrian Romcescu, premiul I la secţiunea Şlagăre, cu piesa „Mi-e dor de tine“.
În 1998, împreună cu colegul său de la Şcoala Vedetelor, Dan Despot, a obţinut premiul al III-lea la secţiunea Creaţie a Festivalului de la Mamaia.

Mălina Olinescu s-a sinucis. "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Artista nu a putut trece peste despărţirea de prietenul ei şi s-a aruncat de la balcon

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Mi-am sacrificat relaţia cu fetele mele“

INTERVIU Mălina Olinescu: "Ni se spunea tot timpul că muzica noastră nu e destul de comercială"

Mălina Olinescu a mai vrut să se sinucidă o dată tot din dragoste

Mălina Olinescu s-a certat ieri cu iubitul ei. Ca să se răzbune, i-a aruncat hainele pe hol!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite