Mălina Olinescu s-a sinucis. Cântăreaţa a arătat că poate să zboare la cer şi fără iubire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mălina Olinescu (37 de ani) credea că şi-a găsit iubirea adevărată când s-a căsătorit cu Dan Stesco. După şapte ani de relaţie, cei doi au pus punct mariajului. În noaptea de duminică, artista a decis să demonstreze că poate zbura către cer în urma despărţirii de iubitul său.

Mălina Olinescu se simţea în culmea fericirii în anul 2000, când s-a căsătorit cu clăparul trupei "Compact", Dan Stesco.

"Mi-am dorit să mă căsătoresc cu un om deosebit şi l-am găsit! Dan este extrem de romantic, îmi oferă flori, petrecem mult timp împreună. Suntem o familie fericită!", spunea atunci Mălina.

Cuplul Mălina Olinescu şi Dan Stesco părea a fi unul sudat, care se ţinea departe de "gurile rele", apariţiile în presă sau pe micul ecran fiind aproape inexistente. În ciuda aparenţelor, în familia lor lucrurile nu erau tocmai roz.

În vara anului 2007, Stesco a depus actele de divorţ, motivând că nu mai suportă "crizele de personalitate" ale artistei: "Soţia mea doreste să ia singură toate deciziile importante şi are o atitudine intolerantă!"

Potrivit declaraţiilor lui Dan Stesco, cei doi aveau probleme încă din anul 2004: "În ultimii trei ani, ne-am certat mereu, iar în casă era o tensiune insuportabilă!"

Deşi Stesco a fost cel care a rupt mariajul şi tot el a fost văzut la braţul unei domnişoare despre care nu a vrut să vorbeasca, fosta soţie a artistului a fost de acord cu decizia luată şi au divorţat în liniste, fără scandal.



"Se despart oameni şi nu este un sfârşit de lume. Am ajuns la concluzia că nu se mai poate şi vrem să ne separam într-o maniera civilizată", declara clăparul în toamna anului 2007.

Se pare însă că o despărţire a fost astăzi un sfârşit de lume pentru Mălina, care a decis să îşi pună capăt zilelor în urma despărţirii de iubit.

Artista s-a sinucis în noaptea de 12 decembrie, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia. Potrivit bunului său prieten, Călin Geambaşu, Mălina ar fi luat această decizie fatală în urma despărţirii de iubitul său.

"A ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani ameninţa că o face. În relaţia cu iubitul ei nu a fost înţeleasă pe deplin şi nu i-au fost înţelese sentimenele pe deplin", a declarat Călin Geambaşu.

"Avea un iubit. Nu se certau. Ştiu că şi-a amenajat frumos casa. E cântăreaţa Mălina, nu o ştiţi? E fata Doinei Spătaru", a spus un vecin al cântăreţei pentru Antena 3.

image

Citiţi şi:

Doliu la "Şcoala Vedetelor"

1996 reprezintă anul în care Mălina s-a făcut remarcată, din momentul în care începe să facă parte dintr-o echipă de cântăreţi talentaţi,numită "Şcoala Vedetelor".  Vezi aici detalii!

Cântăreaţa a arătat că poate să zboare la cer şi fără iubire

Mălina Olinescu (37 de ani) credea că şi-a găsit iubirea adevărată când s-a căsătorit cu Dan Stesco. După şapte ani de relaţie, cei doi au pus punct mariajului. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu s-a sinucis. "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Într-un interviu din 2008, Mălina a explicat că nu a fost decizia ei să dispară din peisajul muzical.  Vezi aici detalii!

Artista nu a putut trece peste despărţirea de prietenul ei şi s-a aruncat de la balcon

Provenind dintr-o famile de artiști (mama, cântăreață consacrată, iar tatăl actor), Mălina a iubit muzica și început să cânte încă de la vârsta de 5 ani. Vezi aici detalii!

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Mi-am sacrificat relaţia cu fetele mele“

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a declarat într-un interviu acordat în 2007 publicaţiei „Formula As" că, din cauza turneelor dese în străinătate, şi-a sacrificat relaţia cu fiicele sale. Vezi aici detalii!

INTERVIU Mălina Olinescu: "Ni se spunea tot timpul că muzica noastră nu e destul de comercială"

Mălina Olinescu pregătea un nou album muzical şi ea este un om pasionat nu numai de piesele lente, ci şi de rock. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu a mai vrut să se sinucidă o dată tot din dragoste

Cântăreaţa Mălina Olinescu a mai încercat să se sinucidă în urmă cu ceva vreme, din cauza fostului ei soţ. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu s-a certat ieri cu iubitul ei. Ca să se răzbune, i-a aruncat hainele pe hol!

Mălina Olinescu, cântăreaţa care s-a sinucis în această dimineaţă din dragoste, şi-a scos ieri câinele pe holul blocului şi a pus sub el hainele iubitului ei, cu care se certase. Vezi aici detalii!

Tragedia familiei Olinescu: şi tatăl Mălinei s-a aruncat de la etajul zece

Puţini ştiu că Boris Olinescu, tatăl cântăreţei Mălina Olinescu, care s-a sinucis azi noapte, şi-a pus şi el capăt zilelor, acum 30 de ani. Actorul s-a aruncatd e la etajul zece al blocului în care locuia. Vezi aici detalii!

Sida Spătaru: „Mălina era într-o depresie de un an şi ceva“

Sida Spătaru, soţia regretatului cântăreţ Dan Spătaru, o cunoştea pe Mălina de mică, deoarece Dan Spătaru şi Doina Spătaru, mama Mălinei, au fost verişori primari. Sida Spătaru susţine că artista trecea printr-o despresie care dura de mai bine de un an. Vezi aici detalii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite